x close

Fii alături de noi!

Veste cumplită despre Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel

de 09 Ian 2016   •   11:09
Veste cumplită despre Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel 90
Telenovela “Borcea” este departe de a se încheia. Alina Borcea a ales tăcerea după ce a plâns în emisiunea lui Măruţă, Cristi Borcea a fost externat vineri, Valentina Pelinel este în vacanţă, iar copiii Mihaelei Borcea suferă… După ce şi-a petrecut ultimele patru zile într-o rezervă la Secţia de Cardiologie a Spitalului Floreasca, Cristian Borcea, fostul acţionar al FC Dinamo, s-a întors în spatele gratiilor. El a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor” şi are de ispăşit o pedeapsă de peste 6 ani de detenţie. “Domnul Borcea a fost adus pentru un control de rutină. Toţi pacienţii cu bypass coronarian revin periodic la control. De data aceasta i s-au făcut o electrocardiogramă, un test la stres şi o ecocardiografie”, au declarat surse de la Spitalul Floreasca. De menţionat că, pe toată durata internării, Cristian Borcea nu a avut voie să primească vizite.

Mai multe, pe ziarulring.ro.
poza

Actualitate

Un poliţist a plecat în misiune de salvare. L-a găsit pe cel căutat, dar iată ce i s-a întâmplat

Intervenţie inedită a unui poliţist din statul american Alabama. Agentul a intrat într-o pădure de lângă oraşul Birmingham, pentru a-l căuta pe cel care sunase la numărul de urgenţă, susţinând că s-a rătăcit încercând să fugă de doi oameni înarmaţi.

31 Mai 2016  •  12:51

poza

Show

O vedetă din România a ajuns la munca de jos

Raluca Bădulescu a intrat în direct în emisiunea "Răi da' buni", în timp ce se afla în renovări. Vedeta a vorbit despre afacerea ei, despre nuntă, dar şi despre seara magică pe...

31 Mai 2016  •  11:22

sati