Antena 3 CNN Show Showbiz Veste șocantă pentru Iulia Vântur! A fost înlocuită de o îndrăgită actriță

Veste șocantă pentru Iulia Vântur! A fost înlocuită de o îndrăgită actriță

Veste șocantă pentru Iulia Vântur! A fost înlocuită de o îndrăgită actriță
Sursa foto: foto: Facebook/ Iulia Vântur
13 Dec 2017   •   20:27

Iulia Vântur a fost înlocuită în emisiunea pe care o prezenta, iar în locul ei va veni Monica Bârlădeanu. 

Noul sezon al emisiunii care va apărea în primăvară vine cu noi schimbări. Printre cei care vor lua parte la "Ferma Vedetelor" se numără și Vladimir Drăghia, Tania Popa, Daniel Iordăchioaie, Cristi Mitrea, Dragoș Moștenescu și lista poate continua. 

Monica Bârlădeanu, care prezenta emisiunea în locul Iuliei Vântur, este deosebit de bucuroasă de implicarea în acest proiect. 

„Unul dintre motivele principale pentru care am ales proiectele în ultima vreme au fost mereu legate de oamenii cu care aş vrea să lucrez, pentru că simt că în procesul creativ descopăr prin ei ceva nou şi despre mine. Deşi nu văzusem «Ferma vedetelor» până când mi s-a propus să prezint noul sezon şi nici nu contemplam la un retur în televiziune, când am întâlnit echipa şi am urmărit sezoanele anterioare, mi s-a părut absolut de neratat această nouă provocare. Vorbim de o producţie TV unde 12 celebrităţi vor trece prin încercări care în final sper să îi aducă în punctul în care au revelaţii de natură foarte personală, alături de o echipă atât de răbdătoare, dedicată şi formată din oameni sensibili. Acest show de televiziune are toate premisele ca toate aceste descoperiri, atât ale concurenţilor, cât şi ale mele, să se întâmple chiar sub ochii telespectatorilor“, a spus Monica Bârlădeanu, conform Adevărul
 

×
Subiecte în articol: Iulia Vantur
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close