Antena 3 CNN Show Showbiz VIDEO inedit cu Michelle Obama. S-a suit într-o mașină și a început să cânte pe muzica lui Beyonce

VIDEO inedit cu Michelle Obama. S-a suit într-o mașină și a început să cânte pe muzica lui Beyonce

VIDEO inedit cu Michelle Obama. S-a suit într-o mașină și a început să cânte pe muzica lui Beyonce
Sursa foto: Foto: Youtube
23 Iul 2016   •   10:55

Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a apărut, miercuri, într-un moment muzical alături de James Corden, gazda emisiunii „The Late Late Show”, de pe postul CBS, informează site-ul Mashable, citat de Agerpres.

 

Astfel, în cadrul momentului „Carpool Karaoke”, James Corden și invitata sa s-au plimbat prin Washington cu mașina și au cântat melodii precum „Signed, Sealed, Delivered I'm Yours", de Stevie Wonder şi ”Single Ladies" de la Beyonce, cât și „This Is For My Girls", un imn despre puterea femeilor, menit să promoveze accesul complet la educaţie peste tot în lume, moment în care celor doi li s-a alăturat Missy Elliot. Împreună cu aceasta cei doi au cântat și melodia „Get Your Freak On". 

Prima doamnă a mărturisit că ultima oară când a stat pe locul din faţă al maşinii ascultând muzică a fost atunci când fiica sa mai mare, Malia, a învăţat să conducă. „Doar o dată în şapte ani şi jumătate", a precizat Michelle.

Momentul a fost înregistrat luna trecută şi transmis miercuri pe CBS. Filmarea, postată și pe YouTube, a fost vizualizată de peste 10 milioane de ori.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: michelle obama Beyonce
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close