Antena 3 CNN Show Coldplay, Beyonce și Bruno Mars au făcut spectacol la Super Bowl

Coldplay, Beyonce și Bruno Mars au făcut spectacol la Super Bowl

Coldplay, Beyonce și Bruno Mars au făcut spectacol la Super Bowl
Sursa foto: foto: pixabay.com
08 Feb 2016   •   12:01

Formația Coldplay a adus o explozie psihedelică de culori, iar Beyonce și Bruno Mars au oferit un duel coregrafic, duminică, în cadrul finalei Campionatului de Fotbal American, Super Bowl, eveniment care a adunat aproximativ 65.000 de spectatori și 150 de milioane de telespectatori, conform AFP.

Organizat în pauza meciului dintre Denver Broncos și Carolina Panthers, spectacolul care însoțește Super Bowl este la fel de așteptat ca și meciul de fotbal american.

Solistul formației Coldplay, Chris Martin, a lansat spectacolul cu unul dintre hiturile trupei sale, "Viva La Vida", pe o scenă în formă de floare. Chris Martin, cu vocea uneori acoperită de public și de efectele speciale, și-a continuat spectacolul cu piesele "Paradise" și "Adventure of a Lifetime" și a interpretat hitul "Uptown Funk" alături de Bruno Mars și Beyonce.



Un alt moment mult așteptat a fost cel de la începutul finalei, când Lady Gaga a interpretat imnul SUA.

Super Bowl, un spectacol urmărit anual în medie de 120 de milioane de telespectatori, printre care și președintele american Barack Obama, care își invită în fiecare an, cu acest prilej, prietenii la Casa Albă, reprezintă și ocazia prezentării celor mai scumpe și originale mesaje publicitare.

Astfel, o companie care dorește să-și facă reclamă la televizor în cadrul finalei Campionatului de Fotbal American trebuie să plătească în medie 5 milioane de dolari pentru un spot de 30 de secunde.

×
Subiecte în articol: super bowl
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close