Antena 3 CNN Show Tabloid Adevăratul motiv pentru care Fane Spoitoru era în Israel

Adevăratul motiv pentru care Fane Spoitoru era în Israel

Adevăratul motiv pentru care Fane Spoitoru era în Israel
16 Apr 2016   •   10:38

În urmă cu mai bine de o lună, Fane Spoitoru ajungea, de urgență, în Israela, la una dintre cele mai renumite clinici de acolo. Motivul? Problemele lui de sănătate, devenite din ce în ce mai grave, trebuiau tratate cât mai bine, iar el a ales să facă acest lucru departte de România, sperând că medicii din ”Țara Sfântă” vor face minunile pe care le aștepta, scrie spynews.ro.

O viață în care distracția și excesele culinare au fost parcă o piatră de căpătâi pentru Fane Spoitoru, fostul lider interlop bucurându-se din plin de plăcerea sunetului cărnii care se prăjea pe grătarele încinse. Evident, stilul de viață pe care l-a avut i-a atras și problemele cardiace, acestea acutizându-se în ultima vreme, lunile trecute Fane Spoitoru intrând în panică din cauza afecțiunilor sale.

Pentru că analizele făcute, scrie SpyNews, i-au îngrijorat până și pe medici, aceștia recomandându-i un tratament de urgență și, evident, o serie de intervenții chirurgicale pe cord deschis. Dar, pare-se, Fane Spoitoru a preferat să plece în Israel pentru a-și face un triplu bypass, sperând că astfel va scăpa cu viață. Din păcate pentru el, în urmă cu o săptămână, o comoție cerebrală i-a venit de hac.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Fane Spoitoru a ajuns, miercuri seară, în România. Fostul lider al interlopilor a ajuns din nou acasă, după şapte zile de la moarte, pentru a fi condus pe ultimul drum.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close