Antena 3 CNN Show Tabloid Deși este plecat de acasă, Adi Mutu nu-și scapă din ochi tânăra soție. Cum o ține sub supraveghere

Deși este plecat de acasă, Adi Mutu nu-și scapă din ochi tânăra soție. Cum o ține sub supraveghere

Deși este plecat de acasă, Adi Mutu nu-și scapă din ochi tânăra soție. Cum o ține sub supraveghere
Sursa foto: Foto: Facebook
24 Ian 2016   •   14:30

Adrian Mutu este plecat in cantonament cu vicecampioana Romaniei, ASA Targu Mures, insa isi monitorizeaza non-stop sotia si a gasit o metoda inedita pentru a vedea ce face Sandra in lipsa lui.

Sandra si Mutu au devenit sot si sotie pe 1 ianuarie, de ziua frumoasei timisorence. Fotbalistul este foarte indragostit de partenera lui de viata si rezista cu greu departe de ea. Asadar, pentru a fi sigur ca Sandra se afla pe maini bune, adica in compania surorii lui sau a mamei brunetei, ori acasa in caminul conjugal, Mutu o suna de pe facetime si skype.

Astfel, zi de zi, cat timp se afla in cantonament, Sanda se afla sub supravegherea atenta a sotului ei, care este si gelos, pentru ca se lauda la prieteni ca si-a gasit sufletul pereche. "Ei vorbesc zilnic, intre ei nu exista secrete. Sandra ii spune tot lui Adi. Si el la fel. Putini inteleg legatura dintre ei. Vorbesc in fiecare zi pe skype, chiar si inainte de culcare sau dimineata cand se trezesc ", a declarat o sursa de incredere, pentru Cancan.

Sursa: Cancan.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close