Antena 3 CNN Show Tabloid Noi probleme pentru Adrian Mutu. Ce riscă dacă nu plătește o amendă de 15.000 de euro

Noi probleme pentru Adrian Mutu. Ce riscă dacă nu plătește o amendă de 15.000 de euro

Noi probleme pentru Adrian Mutu. Ce riscă dacă nu plătește o amendă de 15.000 de euro
30 Ian 2016   •   08:54

În octombrie anul trecut, atacantul român Adrian Mutu (37 de ani), care joacă în prezent la ASA Tg. Mureș, a fost condamnat la 14 luni de închisoare de justiția italiană, pentru lovirea unui ospătar din Florența, kosovarul Berat Racaj, în 2010, pe vremea când evolua la Fiorentina. Pedeapsa a fost dictată cu suspendare, în primă instanță de Tribunalul din Florența, ”Briliantul” fiind condamnat și la plata unei amenzi penale de 15.000 de euro.

Luca Spaziani, apărătorul chelnerului, susține că Adi trebuie să plătească cei 15.000 de euro înainte de verdictul ultimei instanțe. Avocatul jucătorului român, Filippo Bellagamba, nu a putut fi contactat, însă Spaziani nu știa nimic despre un apel la decizia din 23 octombrie 2015.

”Dacă Mutu nu plătește, el nu poate intra în Italia!, susține Spaziani, în exclusivitate pentru Libertatea. ”Mutu nu mai apare cu nici o proprietate la Florența sau la Cesena. Și-a schimbat domiciliul, echipa, e greu de găsit. Cert e că dacă nu achită amenda penală, riscă mult. Pedeapsa cu suspendare poate deveni cu executare”.

”Pe Mutu nici nu l-a interesat situaţia clientului meu. Nu ne-a contactat nici el, nici avocatul lui. Au fost câteva tentative de împăcare la început (n.r. s-a vorbit de o sumă între 2.000 de euro și 10.ooo de euro pentru ”pace”, plus o mașină, dar discuțiile s-au sistat). Cazul a mers mai departe în justiţie. Clientul meu vrea să-şi recupereze banii cheltuiţi pe operaţii, plus daune morale”, a mai spus avocatul lui Recaj, Luca Spaziani.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu amenda
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close