x close

Fii alături de noi!

Alina Borcea a izbucnit în plâns în direct: ”Nu m-am măritat ca să divorțez. Voi lupta pentru soțul meu toată viața”

de 05 Ian 2016   •   20:26
Alina Borcea a izbucnit în plâns în direct: ”Nu m-am măritat ca să divorțez. Voi lupta pentru soțul meu toată viața” 90
 ”Eu lupt pentru soțul meu, indiferent de situație. Nu m-am măritat ca să divorțez. Voi lupa pentru soțul meu toată viața”, a spus Valentina Pelinel la emisiunea ”La Măruță”.

Alina Borcea a izbucnit în lacrimi atunci când Cătălin Măruță a întrebat-o dacă a afectat-o această situație. Aceasta a confirmat că nu este o situație ușoară, însă a spus și faptul că soțul ei a asigurat-o înainte de nuntă că relația lui Valentina Pelinel s-a terminat. Alina a confirmat că scandalul l-a afectat și pe Cristi Borcea. Acesta a fost transportat de urgență la Floreasca în această seară, cu probleme cardiace.

”Te rog să ne respecți intimitatea. Sunt Alina Borcea. Sunt soția lui Cristi Borcea. Voi lupta pentru el până în pânzele albe”, i-a transmis Alina Borcea, Valentinei Pelinel.

Aici găsiți interviul completpoza

Actualitate

Oameni importanți în dictatura lui Ceaușescu au fondat Hexi Pharma

Compania Hexi Pharma Co. a fost creată de un fost inspector general la Direcția Farmaceutică din Ministerul Sănătății din perioada comunistă, care a devenit, după Revoluție, primul secretar al...

24 Mai 2016  •  10:41

poza

Show

Elena Băsescu a exagerat cu operațiile estetice? Cum a apărut la un eveniment monden

Elena Băsescu a reușit să scape de kilogramele în plus acumulate după cele două sarcini și arată destul de bine la corp. La chip, spun specialiștii, este total schimbată. Iar de vină nu ar fi machiajul,...

24 Mai 2016  •  10:36

sati