x close

Fii alături de noi!

Alina Borcea a izbucnit în plâns în direct: ”Nu m-am măritat ca să divorțez. Voi lupta pentru soțul meu toată viața”

de 05 Ian 2016   •   20:26
Alina Borcea a izbucnit în plâns în direct: ”Nu m-am măritat ca să divorțez. Voi lupta pentru soțul meu toată viața” 90
 ”Eu lupt pentru soțul meu, indiferent de situație. Nu m-am măritat ca să divorțez. Voi lupa pentru soțul meu toată viața”, a spus Valentina Pelinel la emisiunea ”La Măruță”.

Alina Borcea a izbucnit în lacrimi atunci când Cătălin Măruță a întrebat-o dacă a afectat-o această situație. Aceasta a confirmat că nu este o situație ușoară, însă a spus și faptul că soțul ei a asigurat-o înainte de nuntă că relația lui Valentina Pelinel s-a terminat. Alina a confirmat că scandalul l-a afectat și pe Cristi Borcea. Acesta a fost transportat de urgență la Floreasca în această seară, cu probleme cardiace.

”Te rog să ne respecți intimitatea. Sunt Alina Borcea. Sunt soția lui Cristi Borcea. Voi lupta pentru el până în pânzele albe”, i-a transmis Alina Borcea, Valentinei Pelinel.

Aici găsiți interviul completCarmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Gabriel Cotabiță a făcut marele anunț. Vedeta a confirmat zvonurile

Gabriel Cotabiţă renunţă la burlăcie. Cântăreţul a venit la emisiunea "Refresh" şi a vorbit în exclusivitate despre nuntă, despre viitoarea lui soţie şi despre copii, scrie...

23 Iul 2016  •  18:37

sati