x close

Fii alături de noi!

Alina Borcea a izbucnit în plâns în direct: ”Nu m-am măritat ca să divorțez. Voi lupta pentru soțul meu toată viața”

de 05 Ian 2016   •   20:26
Alina Borcea a izbucnit în plâns în direct: ”Nu m-am măritat ca să divorțez. Voi lupta pentru soțul meu toată viața” 90
 ”Eu lupt pentru soțul meu, indiferent de situație. Nu m-am măritat ca să divorțez. Voi lupa pentru soțul meu toată viața”, a spus Valentina Pelinel la emisiunea ”La Măruță”.

Alina Borcea a izbucnit în lacrimi atunci când Cătălin Măruță a întrebat-o dacă a afectat-o această situație. Aceasta a confirmat că nu este o situație ușoară, însă a spus și faptul că soțul ei a asigurat-o înainte de nuntă că relația lui Valentina Pelinel s-a terminat. Alina a confirmat că scandalul l-a afectat și pe Cristi Borcea. Acesta a fost transportat de urgență la Floreasca în această seară, cu probleme cardiace.

”Te rog să ne respecți intimitatea. Sunt Alina Borcea. Sunt soția lui Cristi Borcea. Voi lupta pentru el până în pânzele albe”, i-a transmis Alina Borcea, Valentinei Pelinel.

Aici găsiți interviul completpoza

Actualitate

Accident grav pe DN1: Zece persoane rănite, între care patru copii

Un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule a avut loc, vineri seară, pe DN 1, la Bănești, zece persoane, între care patru minori, care au fost rănite ușor, primind îngrijiri la...

26 Aug 2016  •  23:19

poza

Show

Miliardarul Richard Branson a fost la un pas de moarte. „Viața mi-a trecut prin fața ochilor”

Celebrul miliardar Richard Branson, patronul companiei aeriene Virgin Air, a dezvăluit, recent, că a fost la un pas de moarte. Branson a suferit un grav accident cu bicicleta., informează...

26 Aug 2016  •  17:19

sati