Antena 3 CNN Show Tabloid Așa a topit Andreea Marin kilogramele în plus! A eliminat un singur ingredient

Așa a topit Andreea Marin kilogramele în plus! A eliminat un singur ingredient

Așa a topit Andreea Marin kilogramele în plus! A eliminat un singur ingredient
Sursa foto: Foto: facebook.com/AndreeaMarinOfficial
28 Apr 2016   •   23:45

Andreea Marin a vorbit pentru despre kilograme în plus, dietă, dar şi problemele cu care se confruntă o femeie după ce renunţă la obiceiurile nesănătoase, ca de exemplu fumatul.

Chiar dacă nu a fost niciodată o fumătoare, Andreea Marin a fost în tabăra celor care cândva s-au luptat cu kilogramele în plus. Prin ambiţie, dar şi conştientizarea factorilor nocivi, "Zâna" şi-a recăpătat trupul tras prin inel, iar acum le împărtăşeşte şi celor care o îndrăgesc câteva secrete din experienţa sa.

"Cum să scapi de kilogramele în plus după ce te-ai lăsat de fumat? Cu această poveste nu m-am confruntat niciodată pentru că nu am fumat niciodată, dar evitaţi caloriile ascunse. Nu mai mâncaţi pe negândite tot ce vă pică în mână în timp ce citiţi sau lucraţi la calculator. Gata cu ronţăiala. Fără crutoane, bezele, sosuri, condimente, frişcă! Faceţi surfing graţios pe lângă ele. Nu vă lăsaţi duşi în ispita de a termina ce a lăsat copilul în farfurie. Dacă simţiţi că motivaţia vă lasă, înarmaţi-vă cu un pix şi o coală de hârtie şi scrieţi", spune Andreea Marin, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: Andreea Marin kilograme in plus
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close