Antena 3 CNN Show Tabloid Au cheltuit 56.000 de lire sterline pe operații estetice, să arate ca un model celebru. Rezultatul este dezastruos

Au cheltuit 56.000 de lire sterline pe operații estetice, să arate ca un model celebru. Rezultatul este dezastruos

Au cheltuit 56.000 de lire sterline pe operații estetice, să arate ca un model celebru. Rezultatul este dezastruos
27 Aug 2015   •   17:49
O mamă din Marea Britanie i-a dat voie fiicei ei să abandoneze școala la vârsta de 17 ani pentru a se dedica unei cariere în... striptease. Totul pentru ca adolescenta să poată strange bani pentru operații estetice. Planul a funcționat.
 
Georgina Clarke, în vârstă de 38 de ani, și Kayla Morris, de 20 de ani, din Rugby, au cheltuit mai bine de 56.000 de lire sterline pentru a se transforma în idolul lor, Katie Price. Toate intervențiile chirurgicale au fost plătite de Kayla, cu banii câștigați din striptease.
 
Clarke, care se declară dependentă de botox, este ai mult decât fericită cu stilul de viață ales de fiica ei. Ba mai mult, a încurajat-o atunci când, la vârsta de 18 ani, adolescenta a început o relație cu un bărbat de 50.

"Când Kyla mi-a spus că vrea o mărire de sâni și alte operații estetice, am fost fericită pentru ca mi-am dorit să fie genul acesta de persoană. Sunt atât de norocoasă să am o fiică precum Kayla, care să-mi plătească tratamentele. Nu mă deranjează să aibă un iubit în vârstă sau să se dezbrace pentru operații, pentru că trăim într-un vis frumos. Sunt foarte mândră de ea", a spus Georgina.
 
"Mama este cea mai bună prietenă a mea. Iubesc să-i fac cinste cu operații estetice și că ne apropiem din ce în ce mai mult de visul nostru, acela de a arăta precum Katie Price. Îmi place la nebunie cum arătăm acum", a spus și tânăra.


 

×
Subiecte în articol: operatii estetice Marea Britanie
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close