x close

Fii alături de noi!

Avertisment dur pentru Cristi Borcea. Ce ascunde Alina Vidican în spatele lacrimilor pe care le varsă la televizor

de 07 Ian 2016   •   20:46
Avertisment dur pentru Cristi Borcea. Ce ascunde Alina Vidican în spatele lacrimilor pe care le varsă la televizor 90
 Alina și Cristi Borcea sunt zilele acestea în centrul unui scandal, care a început după ce Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată. Deși se specula că tatăl este nimeni altul decât finanțatorul Dinamo, aflat acum la închisoare, cel care a confirmat povestea este chiar nașul acestuia de cununie, Gigi Becali.

Alina Borcea a acceptat să meargă în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a izbucnit în lacrimi și a rugat-o pe Valentina Pelinel să-i lase soțul în pace.

Un psiholog contactat de Click a analizat comportamentul soției lui Cristi Borcea și a declarat că în spatele lacrimilor s-ar ascunde altceva: "Alina Vidican este o persoană colerică. Îi place să discute în contradictoriu, face declaraţii aspre, însă datorită energiei ei, canalizată corect, poate avea un avantaj în lupta deschisă pe care o duce în acest trio".

Mai multe detalii aici
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Jean-Claude Van Damme, ieşire nervoasă în timpul unui interviu. Nimeni nu s-a aşteptat la aşa ceva - VIDEO

Jean-Claude Van Damme a avut un exces de furie în timpul unui interviu acordat pentru un post televiziune australian, după o serie de întrebări ce l-au deranjat, inclusiv una despre fosta lui aventură cu...

30 Iul 2016  •  16:47

sati