x close

Fii alături de noi!

Avertisment dur pentru Cristi Borcea. Ce ascunde Alina Vidican în spatele lacrimilor pe care le varsă la televizor

de 07 Ian 2016   •   20:46
Avertisment dur pentru Cristi Borcea. Ce ascunde Alina Vidican în spatele lacrimilor pe care le varsă la televizor 90
 Alina și Cristi Borcea sunt zilele acestea în centrul unui scandal, care a început după ce Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată. Deși se specula că tatăl este nimeni altul decât finanțatorul Dinamo, aflat acum la închisoare, cel care a confirmat povestea este chiar nașul acestuia de cununie, Gigi Becali.

Alina Borcea a acceptat să meargă în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a izbucnit în lacrimi și a rugat-o pe Valentina Pelinel să-i lase soțul în pace.

Un psiholog contactat de Click a analizat comportamentul soției lui Cristi Borcea și a declarat că în spatele lacrimilor s-ar ascunde altceva: "Alina Vidican este o persoană colerică. Îi place să discute în contradictoriu, face declaraţii aspre, însă datorită energiei ei, canalizată corect, poate avea un avantaj în lupta deschisă pe care o duce în acest trio".

Mai multe detalii aici
poza

Actualitate

ZIUA COPILULUI 2016, sărbătorită de Google cu un logo special. Ce să faci de ZIUA COPILULUI 2016

ZIUA COPILULUI 2016. Ca de fiecare dată în ultimii, Google celebreză ZIUA COPILULUI 2016 cu un logo special. Trimite un mesaj frumos de ZIUA COPILULUI 2016! ZIUA COPILULUI 2016 "Ziua copiilor patriei, a...

01 Iun 2016  •  02:18

poza

Show

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au aflat sexul copilului! E 100% sigur

Visul de a deveni părinţi este pe cale să se împlinească, dar lucrurile bune nu se opresc aici. Pentru Bianca şi Victor Slav fericirea pare să bată la uşă în fiecare zi, scrie antenastars.ro. Cei...

31 Mai 2016  •  16:27

sati