x close

Fii alături de noi!

Avertisment dur pentru Cristi Borcea. Ce ascunde Alina Vidican în spatele lacrimilor pe care le varsă la televizor

de 07 Ian 2016   •   20:46
Avertisment dur pentru Cristi Borcea. Ce ascunde Alina Vidican în spatele lacrimilor pe care le varsă la televizor 90
 Alina și Cristi Borcea sunt zilele acestea în centrul unui scandal, care a început după ce Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată. Deși se specula că tatăl este nimeni altul decât finanțatorul Dinamo, aflat acum la închisoare, cel care a confirmat povestea este chiar nașul acestuia de cununie, Gigi Becali.

Alina Borcea a acceptat să meargă în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a izbucnit în lacrimi și a rugat-o pe Valentina Pelinel să-i lase soțul în pace.

Un psiholog contactat de Click a analizat comportamentul soției lui Cristi Borcea și a declarat că în spatele lacrimilor s-ar ascunde altceva: "Alina Vidican este o persoană colerică. Îi place să discute în contradictoriu, face declaraţii aspre, însă datorită energiei ei, canalizată corect, poate avea un avantaj în lupta deschisă pe care o duce în acest trio".

Mai multe detalii aici
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Gina Pistol, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Frumoasa Gina Pistol a renunţat la tocuri şi la confort pentru o expediţie la care visa de ani buni: un pelerinaj pe El Camino, un drum de aproape 1.000 km, pe care l-a străbătut pe jos şi care i-a pus la...

26 Iun 2016  •  23:10

sati