x close

Fii alături de noi!

Biserica Ortodoxă Română se implică în scandalul legat de sarcina Valentinei Pelinel

de 15 Ian 2016   •   12:08
Biserica Ortodoxă Română se implică în scandalul legat de sarcina Valentinei Pelinel 90
Vestea ca Valentina Pelinel este insarcinata iar tatal copilului ar fi fostul actionar al echipei Dinamo a surprins pe multa lume. Insa, dupa ce a facut anuntul soc, modelul de talie internationala nu a vrut sa spuna cine este tatal copilului.
 
Reprezentantul Bisericii Ortodoxe Romane, preotul Florin Puf a declarat pentru ziarulring.ro ca oamenii nu ar trebui sa il judece pe Crsiti Borcea pentru ce a facut, deoarece fiecare persoana plateste in viata pentru faptele sale:

"Cred ca ar fi cel mai bine ca Borcea sa-si recunoasca copilul, iar Valentina Pelinel sa aiba grija de sarcina si sa stie ca orice copil e o binecuvantare de la Dumnezeu. Noi nu suntem in masura sa judecam. In calitate de preot, va pot spune ca nu avem dreptul sa ne judecam unii pe altii, daca avem credinta in Dumnezeu. Treaba noastra e sa avem grija de sufletele crestinilor.
poza

Actualitate

Mare atenție! A apărut o nouă metodă de înşelăciune

Șoferii bucureșteni sunt avertizați despre o nouă metodă de țepuire, scrie dcnews.ro. Este vorba despre apariția unor falși polițiști locali, care dau amenzi pentru diferite infracțiuni în...

24 Aug 2016  •  16:24

poza

Show

Cum a apărut o vedetă PRO TV la plajă. Oamenilor nu le-a venit să creadă că arată așa

Lili Sandu (37 de ani) şi-a găsit fericirea în braţele unui tinerel de 25 de ani, frumos foc şi cunoscut pe plan internaţional. Silviu Tolu este model de talie mondială şi a cucerit-o imediat pe fosta...

24 Aug 2016  •  11:35

sati