x close

Fii alături de noi!

Biserica Ortodoxă Română se implică în scandalul legat de sarcina Valentinei Pelinel

de 15 Ian 2016   •   12:08
Biserica Ortodoxă Română se implică în scandalul legat de sarcina Valentinei Pelinel 90
Vestea ca Valentina Pelinel este insarcinata iar tatal copilului ar fi fostul actionar al echipei Dinamo a surprins pe multa lume. Insa, dupa ce a facut anuntul soc, modelul de talie internationala nu a vrut sa spuna cine este tatal copilului.
 
Reprezentantul Bisericii Ortodoxe Romane, preotul Florin Puf a declarat pentru ziarulring.ro ca oamenii nu ar trebui sa il judece pe Crsiti Borcea pentru ce a facut, deoarece fiecare persoana plateste in viata pentru faptele sale:

"Cred ca ar fi cel mai bine ca Borcea sa-si recunoasca copilul, iar Valentina Pelinel sa aiba grija de sarcina si sa stie ca orice copil e o binecuvantare de la Dumnezeu. Noi nu suntem in masura sa judecam. In calitate de preot, va pot spune ca nu avem dreptul sa ne judecam unii pe altii, daca avem credinta in Dumnezeu. Treaba noastra e sa avem grija de sufletele crestinilor.
poza

Actualitate

Scandal la vârful BCCO București. Subalterni amenințați de superior

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti sunt oameni care, prin natura muncii, îşi riscă vieţile. îşi neglijează familiile. totul...

28 Iul 2016  •  17:08

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Laura Bretan a ajuns în semifinală la ”America’s Got Talent”. Fetiţa de 14 ani a cucerit total publicul

Visul româncei Laura Bretan este tot mai aproape de a se realiza. Fetiţa de 14 ani, care a reuşit să cucerească şi America, a trecut mai departe şi s-a calificat în semifinale la showul ”America’s Got Talent”, după ce a fost votată de public. Laura a făcut un pas important spre marele premiu în valoare de un milion de dolari.

28 Iul 2016  •  15:37

sati