Antena 3 CNN Show Tabloid Ce au descoperit medicii cu puțin timp înainte ca Ileana Ciuculete să moară. Noi informații despre cauza decesului

Ce au descoperit medicii cu puțin timp înainte ca Ileana Ciuculete să moară. Noi informații despre cauza decesului

Ce au descoperit medicii cu puțin timp înainte ca Ileana Ciuculete să moară. Noi informații despre cauza decesului
15 Mar 2017   •   11:30

Informații devastatoare despre cauza morții regretatei artiste Ileana Ciuculete. Pe lângă ciroză hepatică galopantă, artista suferea şi de cancer osos metastatic.

Ileana Ciuculete a murit la spital, marți seară, la vârsta de 59 de ani. Artista fusese internată în spital în urmă cu nouă zile.

Trupul neînsuflețit al artistei va fi depus miercuri la la Biserica Costească din Chitila. Înmormântarea va avea loc sâmbătă la Cimitirul Străulești.

Ileana Ciuculete - interpreta de muzică populară îndrăgită de români

Interpreta de muzica populară Ileana Ciuculete s-a născut în data de 20 septembrie 1957. Copilaria Ilenei a fost marcata de sărăcie, potrivit bestmusic.ro.

La doar 14 ani, Ileana Ciuculete intra in lumea muzicii, ca angajata a ansamblului Nicolae Balcescu din Craiova. Intre timp, celebra interpreta devine solista principala a ansamblului.

Portofoliul de cantece al artistei: 400 de melodii proprii, 22 de discuri si colaborari cu toate orchestrele de renume din muzica populara, justifica notorietatea si valoarea pe care Ileana Ciuculete le-a dobandit in timp.

"Eram un vlastar care cresteam pe ulitele satului meu natal si ascultam la difuzor cântecele inegalabile ale Mariei Lataretu. Tatal meu a început sa îmi scrie versuri pe scândura atelierului de tâmplarie unde lucra, iar seara, obosit fiind, îl desfatam cu încercarile mele artistice”.

Ileana Ciuculete a avut numeroase colaborari inedite alataturi de artisti precum Andra, Axinte de la Vacanta Mare, Lautarii din Chisinau, Ileana Ciuculete a fost solista ansamblurilor folclorice: Ansamblul ”Nicolae Balcescu” din Craiova, Ansamblul folcloric ”Calusul” din Scornicesti si Ansamblul ”Danubius” din Drobeta Turnu-Severin.

Ileana Ciuculete a fost premiata în 2005 cu “Discul de Aur” pentru albumul ”Ciorba de curcan”, vandut în peste 40.000 de unitati.

Citiți și:

Ileana Ciuculete a murit

Sfâșietor! Care a fost ultima dorință a Ilenei Ciculete

Coincidență bizară între moartea Ilenei Ciuculete și a lui Aurelian Preda

Dan Negru a dezvăluit ce i-a spus Ileana Ciuculete înainte să moară

 

 

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete cancer osos
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close