Antena 3 CNN Show Tabloid Ce i-a spus Cristi Borcea soției lui înainte de nuntă. I-a confirmat totul despre Valentina Pelinel

Ce i-a spus Cristi Borcea soției lui înainte de nuntă. I-a confirmat totul despre Valentina Pelinel

Ce i-a spus Cristi Borcea soției lui înainte de nuntă. I-a confirmat totul despre Valentina Pelinel
05 Ian 2016   •   20:05

 Alina Borcea a fost invitată în platoul emisiunii ”La Măruță” unde a vorbit despre șocul pe care l-a avut atunci când a aflat că Valentina Pelinel este însărcinată cu Cristi Borcea. Confirmarea a venit chiar de la Gigi Becali, într-un interviu exclusiv Antena 3.

Alina spune că are o familie solidă, că își iubește soțul și că nu se va despărți de acesta. Aceasta a declarat că soțul ei este un bărbat responsabil și, dacă se va dovedi ca Becali are dreptate, Cristi Borcea va avea grijă de copil.

Alina a mărturisit că era prietenă de familie cu Valentina Pelinel și își făceau vacanțele împreună. Mai mult, Cristi Borcea i-a spus înainte de nuntă că a avut o relație cu fosta soție a lui Boureanu. Întrebată de Măruță dacă Valentina era încă măritată atunci când a avut o relație cu soțul ei, Alina a spus: ”Faptele vorbesc de la sine”.

”Valentina Pelinel urmărește să-mi distrugă căsnicia. De asta sunt aici. (...) Îl iubesc foarte mult pe Cristi, iar dragostea îmi este împărtășită”
, a spus Alina.

Aici puteți urmări interviul cu Alina Borcea


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close