x close

Fii alături de noi!

Cheloo conduce o mașină mai ieftină decât geanta Deliei. „Crede-mă că te bat aici, în faţa camerelor!”

de 28 Mar 2016   •   14:39
Cheloo conduce o mașină mai ieftină decât geanta Deliei. „Crede-mă că te bat aici, în faţa camerelor!” 90
Foto: Facebook

Cel mai „nebun” juriu de televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, caută cel mai amuzant român în emisiunea „iUmor”, de la Antena 1.

În cele nouã zile de filmãri pe care le-au petrecut împreunã pânã acum, juraţii nu au ratat nicio ocazie sã se tachineze.

Delia a încercat sã le povestească celor doi domni despre alegerile ei vestimentare. O astfel de discuţie a pornit într-o zi de la una dintre genţile Deliei: „Matache, dacã e mai scumpă decât maşina mea, crede-mã că te bat aici, în faţa camerelor!”, i-a spus Mihai Bendeac colegei sale.

Jurata a continuat imediat gluma: „Cât costã maşina ta?”. Când a aflat preţul poşetei, Cheloo a reacţionat şi el imediat: „Tu realizezi că maşina mea a costat 6.000 de euro cu tot cu reparaţii? Nu ţi-e ruşine de mine?”, i-a spus el Deliei.

Citiți restul conversației pe spynews.ro.

poza

Actualitate

Bugetarii de lux ai ţării au salarii exorbitante. Cine sunt norocoşii

Lunar, bugetarii de lux ai ţării ajung să încaseze aproape 150.000 de lei. Au venituri care depăşesc cu mult salariul preşedintelui şi al premierului. Un post în consiliile de administraţie ale...

30 Iun 2016  •  09:27

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati