Antena 3 CNN Show Tabloid Cum s-a vindecat Dorel Vișan de o boală îngrozitoare

Cum s-a vindecat Dorel Vișan de o boală îngrozitoare

Cum s-a vindecat Dorel Vișan de o boală îngrozitoare
19 Iun 2018   •   20:47

Puțină lume știe că Dorel Vișan a suferit de hepatita C, boala care a ucis-o pe Ilenea Ciuculete. Spre deosebire de Ileana Ciuculete, Dorel Visan a avut mai mult noroc. El a descoperit la timp că este grav bolnav și a putut să se trateze.

„Acum cativa ani am avut o infectie la o coarda vocala si am facut o operatie. La analizele necesare s-a descoperit si „bucuria" asta la ficat: hepatita cronica virala! N-am stiut pana atunci de ea, duceam boala pe picioare, cum se spune. A fost un semnal de alarma foarte dur, pe care a trebuit sa-l gestionez cat mai repede, caci boala aceasta este foarte vicleana. Primul impuls a fost ca e cutitul la os si ca trebuie facut ceva de urgenta, ca altfel ma gat de pe lumea asta. Asa ca am inceput rapid un tratament alopat, prescris de medic.

Dar n-a fost suficient si atunci am inceput tratamentul cu interferon, care este un medicament extraordinar, dar are niste reactii secundare teribile, care pot mai degraba sa strice decat sa repare in organism. Poti sa-l iei, sa te chinui degeaba si sa n-aiba nici un efect. Eu am avut noroc, la mine a avut efect, intr-o oarecare masura, dar tot nu a fost restabilit si vindecat total”, a declarat actorul intr-un interviu mai vechi.

×
Subiecte în articol: Dorel Vişan
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close