Antena 3 CNN Show Tabloid Cutremurător! Ce a făcut Dan Diaconescu în mașină, în drumul spre închisoare

Cutremurător! Ce a făcut Dan Diaconescu în mașină, în drumul spre închisoare

Cutremurător! Ce a făcut Dan Diaconescu în mașină, în drumul spre închisoare
Sursa foto: foto: cancan.ro
15 Apr 2016   •   09:59

Un personaj cel puţin excentric, Dan Diaconescu a ştiut întotdeauna să-şi ţină viaţa privată departe de lumina reflectoarelor, cel mai probabil pentru a-şi proteja fetiţa în vârstă de doar 11 ani, Milena Dona.

Acesta a fost eliberat săptămâna aceasta, dar doar pentru 24 de ore şi nu pentru o ocazie fericită. Tatăl jurnalistului a decedat la vârsta de 91 de ani, iar Dan Diaconescu a fost lăsat să participe la înmormântarea de la Caracal, aşa cum v-a anunţat echipa Cancan.ro.

Dincolo de imaginea sa publică, Dan Diaconescu a fost mereu foarte discret în privinţa vieţii sale personale. Bărbat fidel, acesta este împreună cu mama fiicei sale de mai bine de mai bine de 25 de ani, dar a ţinut-o mereu ascunsă de presă. Din relaţia lor a rezultat o fetiţă pe nume Milena Dona, acum în vârstă de 11 ani.

Micuţa trece printr-o perioadă dificilă, fiind nevoită să treacă prin două tragedii în doi ani consecutivi: condamnarea tatălui ei şi decesul bunicului pe care îl iubea enorm. Vizibil afectat de pierderea părintelui său, Dan Diaconescu a încercat totuşi să-şi ţină în frâu emoţiile pentru a o încuraja pe fiica sa.

De altfel, la întoarcerea spre Bucureşti, Dan Diaconescu a fost foarte afectuos şi drăgăstos cu fetiţa, ţinând-o în braţe fără încetare pe tot parcursul celor 180 de kilometri. Acesta vorbeşte cu ea şi o ţine tot timpul aproape, probabil pentru a-i distrage atenţia de la evenimentul traumatizant, dar şi pentru a uşura despărţirea care a avut loc după sosire, atunci când Dan Diaconescu s-a prezentat înapoi la penitenciar.

 

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close