Antena 3 CNN Show Tabloid Cutremurator! Ultimele cuvintele spuse de Denisa pe patul de moarte: "Sunt linistita, m-am impacat cu toti”

Cutremurator! Ultimele cuvintele spuse de Denisa pe patul de moarte: "Sunt linistita, m-am impacat cu toti”

Cutremurator! Ultimele cuvintele spuse de Denisa pe patul de moarte: "Sunt linistita, m-am impacat cu toti”
25 Iul 2017   •   10:25

Denisa Raducu s-a stins din viata duminica din cauza cancerului la ficat. In ziua in care a murit, fata i-a spus mamei sale ca, in sfarsit, s-a linistit! Ultimele cuvinte ale cantaretei au fost legate de faptul ca ea a iertat, a fost si iertata si, foarte important, s-a impacat cu toata lumea.

"Primul pas pe care l-a facut Denisa a fost acela de vorbi cu Florin Peste, omul care a lansat-o in muzica. Cantareata a vrut sa ii ceara iertare pentru deciziile luate in trecut, acelea de a-si alege un alt om cu care sa lucreze, si l-a rugat  sa ii fie alaturi in acele momente grele. A fumat pipa pacii cu barbatul si s-a linistit! Apoi, a urmat o alta impacare! Dupa ce trei saptamani, nu a mai luase legatura cu impresarul ei, Liviu Dovleac, blondina a decis sa puna mana pe telefon si sa fie ea cea care sa readuca linistea in relatia lor de prietenie. Parca a presimtit ca nu mai avea mult de trait si era musai sa puna lucrurile la punct in viata ei. Si a reusit! De altfel, zilele trecute, cu putin timp inainte de a muri, i-a spus doamnei Raducu senina…"Mama, sunt linistita, m-am impacat cu toti". Era ca o multumire sufleteasca", au dezvaluit persoane apropiate familiei.

"A murit acasa, s-a culcat, mi-a si povestit mama ei. Am intrebat-o exact ce au discutat ultima data, voiam sa imi dau seama daca a presimtit ceva. Nu a fost ceva important, au fost "Mi-e foame" sau...nu stiu, cuvinte normale. Ea nu a presimtit ca se va intampla ceva, insa ulterior mi-a spus mama Denisei. Ultimul cuvant a fost Ade. Ceva de genul te iubesc, Ade. Adica sora ei, Adelina, pe care a iubit-o foarte mult.Vreau sa o felicit pe mama ei pentru ca educat-o foarte frumos, cele doua surori au fost educate foarte frumos si se iubesc enorm. Drept dovada, ultimul cuvant a fost Ade, sora ei", a povestit Minodora, la un post de televiziune.

×
Subiecte în articol: denisa manelista a murit moarte
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close