Antena 3 CNN Show Tabloid Decizia radicală luată de mama fiicei lui Cristi Boureanu

Decizia radicală luată de mama fiicei lui Cristi Boureanu

Decizia radicală luată de mama fiicei lui Cristi Boureanu
Sursa foto: Foto: Cristian Boureanu/Facebook
28 Sep 2016   •   13:18

In ultimele saptamani, scandalul dintre Cristi Boureanu si Ioana, fata lui, a fost capul de afis al presei tabloide, politicianul fiind filmat in timp ce-si agreseaza copilul, pe care-l tareste pe caldaram. Ajunsa la Politie, Ioana (15 ani) a declarat ca a fost batuta in repetate randuri de parintele ei, in timp ce Boureanu s-a aparat sustinand ca fata lui a luat-o pe cai gresite din cauza anturajului si a mamei ei, potrivit stirilekanald.ro.

Irina, fosta sotie a lui Boureanu si mama Ioanei, a reactionat imediat, facand marturisiri halucinante: "Cristi a facut niste declaratii foarte urate si despre mine si despre copilul lui care nu sunt adevarate. Sa spui asa ceva despre copilul tau... Lucrurile pe care le spun le spun pentru ca s-a ajuns prea departe. Eu dorm sub poduri si am dosar de prostitutie, iar Irina e o betiva si o drogata. Este o persoana foarte nervoasa. Nervos si Agresiv. Era agresiv cu toata lumea, fizic sau cel putin verbal, cu toti apropiatii!", a povestit Irina Boureanu la televizor.

In consecinta, decisa sa schimbe ceva in viata Ioanei, Irina a depus acum cateva zile la Judecatoria Sectorului 6 o cerere prin care pretinde custodia fetei, ramasa la divort in grija tatalui.

 

×
Subiecte în articol: Cristi Boureanu
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close