Antena 3 CNN Show Tabloid Denisa Manelista. Ce le-a spus Denisa Răducu apropiaților, după ce a aflat că are cancer

Denisa Manelista. Ce le-a spus Denisa Răducu apropiaților, după ce a aflat că are cancer

Denisa Manelista. Ce le-a spus Denisa Răducu apropiaților, după ce a aflat că are cancer
23 Iul 2017   •   11:25

Denisa Manelista a murit, duminică dimineață (23 iulie), după o cruntă bătălie cu cancerul, boala care a răpus-o.

După ce s-a aflat în spațiul public de boala sa, din zona artistei veneau extrem de puține informații. Impresarul său a explicat care este motivul.

"Eu aveam grijă de Denisa la evenimente. Nu făceam niciun abuz asupra ei. Noi suntem verișori, suntem frați. Ea a stat la mine în casă. Denisa ne-a interzis tuturor membrilor din familie să apărem. Lucrurile au luat-o razna. Denisa a aflat lucrul că are șanse minime chiar de la Florin Pește (n.r. unchiul artistei). Eu am avut cancer acum 6 ani şi m-a salvat o doamnă conferenţiar. Am dus-o şi pe Denisa la ea în trei ore. Medicul i-a scris pe ecografie că este suspectă de hepatocarcinom. I s-au făcut markerii tumorali şi abia la o săptămână i s-a spus. Ştie că are cancer. Și mama Denisei a avut cancer. Sunt speculații că Denisa a făcut cancer de la oboseală”, a declarat Liviu Dovleac la ”Xtra Night Show”.

Denisa Manelista avea 27 de ani, însă starea ei de sănătate era una precară. Blonda avea o tumoră metastazată la ficat și se simțea din ce în ce mai rău, iar în ultimele zile de viață ajunsese să se hrănească prin perfuzii. Denisa slăbise considerabil din cauza bolii, și nu se mai putea deplasa de una singură, ci numai cu ajutorul apropiaților care o cărau pe brațe.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close