Antena 3 CNN Show Tabloid Destinul tragic al surorilor gemene ale Oanei Zăvoranu

Destinul tragic al surorilor gemene ale Oanei Zăvoranu

Destinul tragic al surorilor gemene ale Oanei Zăvoranu
Sursa foto: Foto: Facebook/Oana Zavoranu
12 Mar 2017   •   13:43

Luna acesta s-au împlinit 40 de ani de la devastatorul cutremur din 1977 din România. Printre victime s-au numărat și fetele gemene ale Marioarei Zăvoranu, Adriana și Camelia, surorile mai mari ale Oanei. Puțini știu detalii despre tragedia prin care a trecut vedeta atunci.

Fetițele aveau nouă ani și jumătate când au pierit sub dărâmăturile blocului Casata, din zona Piața Romană, care s-a prăbușit în urma seismului cu magnitudinea de 7,2 grade pe scara Richter.

Camelia și Adriana erau fetele Marioarei Zăvoranu dintr-o altă relație. Erau fiicele unui iubit din tinerețea ei, pe nume Șerban Gheorghiade. Oana este fiica ei și a lui Nelu Bănicioiu, adoptată de al doilea soț al Marioarei, Nicolae Zăvoranu.

Fetițele gemene erau eleve în clasa a II-a, la Școala Generală din Capitală. La cutremur au pierit și părinții adoptivi ai Marioarei, familia Radu, dar și unchiul și mătușa ei. 4 martie 1977 a fost ultima zi când Marioara  Zăvoranu i-a văzut pe toți în viață. Blocul de la Casata, din Piața Romană, nu a rezistat seismului, prăbușindu-se în doar câteva secunde. Oana a vea numai patru ani la acea vreme.

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close