Antena 3 CNN Show Tabloid Ce s-a ales de averea lui Dinu Patriciu. Descoperirea teribilă făcută de soția miliardarului

Ce s-a ales de averea lui Dinu Patriciu. Descoperirea teribilă făcută de soția miliardarului

Ce s-a ales de averea lui Dinu Patriciu. Descoperirea teribilă făcută de soția miliardarului
Sursa foto: foto: wowbiz.ro
25 Apr 2016   •   18:21

Dana Patriciu, fosta soţie a lui Dinu Patriciu, se judecă acum şi cu băncile care au susţinut financiar investiţiile acestuia, pe lângă procesele cu moştenitorii săi (fiicele şi amanta Melanie Chen).

O renumită bancă încearcă, de doi ani de zile, să execute silit averea familiei Patriciu, după ce, în 2010, a creditat cu suma de 19 milioane de euro lanţul de magazine Mic.ro, infiinţat de Dinu Patriciu, intrat în faliment în urmă cu patru ani, scrie spynews.ro.

În paralel, la Tribunalul Bucureşti, societatea de leasing a aceleaşi bănci a dat-o în judecată pe Dana Patriciu, la mijloc fiind un contract în urma căruia Mic.ro a achiziţionat 131 de maşini ce au funcţionat ca magazine mobile.

Prinsă într-un război pe două fronturi, moştenitorii şi băncile, Dana Patriciu a cerut, în urmă cu două săptămâni, verificarea conturilor deţinute de persoanele care vor să împartă averea lui Dinu Patriciu (părţi în proces fiind fiicele acestuia, fosta soţie şi amanta chinezoaică Melanie Chen - n.r.) în încercarea de a afla unde sunt o parte a banilor ce i-au aparţinut omului de afaceri.

Solicitarea acesteia vine în contextul în care averea lui Dinu Patriciu se micşorează văzând cu ochii. În timp ce Dana Patriciu cerea, în urmă cu patru ani, împărţirea unei averi de peste două miliarde de euro, avocaţi omului de afaceri vorbeau cu puţin timp înainte de moartea acestuia de un patrimoniu de doar câteva sute de milioane de euro.

Omul de afaceri Dinu Patriciru a murit pe 19 august 2014, la Londra, în urma unei infecţii pulmonare. Pe 3 august împlinise 64 de ani.

Mai multe detalii, pe spynews.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close