Antena 3 CNN Show Tabloid Drama neștiută a regretatei Ileana Ciuculete: „Murea singură dacă...”

Drama neștiută a regretatei Ileana Ciuculete: „Murea singură dacă...”

Drama neștiută a regretatei Ileana Ciuculete: „Murea singură dacă...”
de S.T.    |    22 Mar 2017   •   19:14

Interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete și-a schimbat destinul modificându-și anul nașterii și numele, a explicat scriitoarea americană de origine română Carmen Harra, specialistă în numerologie. Dacă toată lumea știe deja viața și finalul dramatic al Ilenei Ciuculete, Carmen Harra a dezvăluit ce ar fi așteptat-o pe artistă dacă nu ar fi intervenit în codificarea propriului destin, scrie ziarulring.ro.

„Cel mai probabil fără să știe exact ce face și cum o va afecta acest lucru, Ileana Ciuculete și-a schimbat anul nașterii, pentru a fi mai tânără. Din punct de vedere numerologic, ea a intervenit în codificarea propriului destin și a inclus în viața ei marea dragoste care a fost Cornel Galeș.

Altfel, în codificarea ei originală, Ileana Ciuculete ar fi trăit fără să aibă parte de nicio mare dragoste și murea singură, nerecăsătorită, la peste 80 de ani. Deci Ileana Ciuculete și-a scurtat viața de la peste 80 de ani la 64 de ani, însă a avut parte de o dragoste adevărată și a murit înconjurată de iubire. Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au avut o relație karmică și într-adevăr, s-au iubit foarte mult”, a explicat Carmen Harra.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close