x close

Fii alături de noi!

Monica Tatoiu, declarație uluitoare: "Nu am văzut în viața mea un..."

de 30 Mar 2016   •   15:11

Monica Tatoiu a trecut printr-o perioadă dificilă din viaţa ei, după ce a avut câteva probleme de sănătate serioase, acum a reuşit să renunţe la scaunul cu rotile.

Monica Tatoiu a fost invitată în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde a venit cu ajutorul unor cârje. Ea a vorbit despre operaţia la care a fost supusă.

În plus, Monica Tatoiu a vorbit şi despre fiul ei, iar cu această ocazie a făcut câteva declaraţii neaşteptate.

"Avem 38 de ani când am născut, a fost prima şi ultima sarcină. Eu nu am văzut în viaţa mea un prezervativ, nu ştiu cum e cu anticoncenpţionalele. Ştiţi cine mi-a arătat cum arată un prezervativ? Evident că fiul meu. Singurul lucru pentru care trebuie să vă luptaţi este ca progenitura voastră să fie fericită, nu trebuie să fie la fel ca părinţii lor. Eu aş vrea să îl văd cu o sută de mii de femei, să nu mă sune o lună de zile," a spus Monica Tatoiu.

Sursa: Antena Stars

poza

Actualitate

Caz şocant în judeţul Iaşi! Un sat întreg a băut apă dintr-o fântână în care se afla un cadavru

Caz înfiorător în satul Heci, din judeţul Iaşi. Un sat întreg a băut apă dintr-o fântână în care se afla un cadavru. O femeie dispărută de şase zile de acasă a fost găsită, în cele din urmă, fără viaţă, în interiorul construcţiei.

01 Iul 2016  •  00:08

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Ramona Gabor, incendiară în costum de baie

Aflată în vacanţă în Mexic, Ramona Gabor îşi încântă fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu fotografii incendiare.

30 Iun 2016  •  19:33

sati