Antena 3 CNN Show Tabloid Oana Zăvoranu dezvăluie una din marile sale dorințe. ”Întreaga mea viață e pe cale să se schimbe”

Oana Zăvoranu dezvăluie una din marile sale dorințe. ”Întreaga mea viață e pe cale să se schimbe”

Oana Zăvoranu dezvăluie una din marile sale dorințe. ”Întreaga mea viață e pe cale să se schimbe”
Sursa foto: Foto: Facebook
23 Ian 2016   •   23:32

Oana Zăvoranu (42 de ani) este unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc, chiar și la momentul actual. Bruneta nu contenește să își uimească fanii, mai ales pe rețelele sociale, unde își împărtășește cel mai des gândurile.

De această dată, Oana a făcut public un secret pe care îl ține de mulți ani de zile. Vedeta și-a mărturisit marea ei dorință, care nu este deloc legată de bani sau de averi și nici măcar de filmul pe care abia așteaptă să-l facă.

Dimpotrivă, este vorba despre culoarea pielii. „De multe ori și de mulți ani mi-am dorit în secret să fiu negresă sau pe jumătate negresă. Iar asta este pentru foarte multe motive. Sper că știința anilor viitori, cât mai curând posibil, mă va putea ajuta cu asta (cu îndeplinirea dorinței, n.r.)... Întotdeauna mi-am dorit acea superbă piele bronzată... pentru că până și mușchii arată mai bine pe pielea neagră. Asta este doar puțin din ce aș vrea să schimb, pentru că întreaga mea viață este pe cale să se schimbe”, a scris Oana pe profilul personal.

Sursa: Click!

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close