Antena 3 CNN Show Tabloid Reacția incredibilă a lui Cornel Galeș, după ce a fost acuzat că vânează averea Ilenei Ciuculete: ”Le dau tot!”

Reacția incredibilă a lui Cornel Galeș, după ce a fost acuzat că vânează averea Ilenei Ciuculete: ”Le dau tot!”

Reacția incredibilă a lui Cornel Galeș, după ce a fost acuzat că vânează averea Ilenei Ciuculete: ”Le dau tot!”
23 Mar 2017   •   11:21

Nici nu a fost ingropata bine Ileana Ciuculete, ca lupta pentru proprietatile pe care le detinea a si inceput! Cea mai vehementa voce pare a fi cea a fostului sot, Valeriu Sfetcu, barbatul care la o emisiune de televiziune a si facut cateva acuzatii la adresa lui Cornel Gales, scrie WoWBiz.

In momentul in care s-a aflat ca Ileana Ciuculete ar fi vandut una din case inainte sa se interneze in spital, Sfetcu a facut o serie de afirmatii dure, care l-au pus intr-o lumina negativa pe Gales.

”Daca s-a vandut casa inainte sa moara asta inseamna ca acest om este un om necinstit, un om nesincer, a stiut mai demult ca este bolnava de aceasta maladie incurabila si atunci a luat masuri de precautie. A dat locuinta pe motiv ca merge sa ii faca Ilenei transplant de fiicat, desi ala nu se face asa la o saptamana, doua… trei.

Eu am spus de la inceput ca acest om este un escroc, am spus de la inceput ca Ileana nu poate sa se transforme intr-un om care sa nu aiba mila de copiii ei. Nu pot sa cred si nici acum nu cred acest lucru. Eu cred ca totul a fost regizat si totul a fost pus la cale numai de acest smecher”, a declarat Valeriu Sfetcu intr-o emisiune TV.

De partea cealalta, distrus de durere dupa moartea sotiei sale, Cornel Gales pare un tip resemnat, fara dorinte de imbogatire. El merge zilnic la mormantul Ilenei Ciuculete si nu se gandeste deloc la bani, vile sau masini!

“Nu vreau sa mai aud de lucrurile astea negative. Lumea sa inteleaga ca, in acest moment, nu ma intereseaza niciun apartament sau vreo vila. Le dau tot copiiilor ei. Pentru mine, doar “zanica” mea conta. Acum, cand ea nu mai este in viata, vreau sa o plang in tacere si spun raspicat ca nu ma mai intereseaza niciun ban”, s-a confesat Cornel, printre lacrimi, unor apropiati.

×
Subiecte în articol: cornel gales Ileana Ciuculete avere
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close