Antena 3 CNN Show Tabloid S-a mutat lângă o prostituată, fără să bănuiască nimic. Ce a păţit un bărbat

S-a mutat lângă o prostituată, fără să bănuiască nimic. Ce a păţit un bărbat

S-a mutat lângă o prostituată, fără să bănuiască nimic. Ce a păţit un bărbat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Iun 2016   •   11:02

Povestea unui jurnalist din Mexic a devenit virală, după ce bărbatul s-a mutat alături de o prostituată, fără să aibă nici cea mai vagă idee de profesia frumoasei sale vecine.

Bărbatul a povestit că a împărţit reţeaua de Wi-Fi cu „tânăra” din Argentina, care locuia lângă el. Cei doi au făcut în cele din urmă schimb de numere de telefon şi, deşi vecina avea un status de Whatsapp destul de erotic, jurnalistul tot nu a bănuit nimic.
Alături de o fotografie fierbinte, prostituata avea un mesaj pe măsura profesiei sale: „Doar pentru bani”.

Cei doi vecini aveau şi un stil de viaţă diferit. În timp ce ea mergea la cele mai scumpe restaurante şi îşi petrecea fiecare zi la salon, bărbatul se ducea în cele mai ieftine locuri ca să mănânce. Acolo a zărit-o pe stradă de vreo câteva ori pe vecina sa, despre care spune că arăta uimitor și avea în jur de 30 de ani.

Totul s-a schimbat când jurnalistul s-a întors acasă seara de la muncă. Apartamentul său a fost spart şi bunurile de valoare furate. Atunci a decis să se mute. Aşa că povestea cu vecina sa prostituată a rămas neterminată. Nu ştie ce s-a întâmplat cu ea de când au fost despărţiţi de împrejurări.

 

×
Subiecte în articol: prostituata vecina Mexic
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close