Antena 3 CNN Show Tabloid Scandal între Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Mesajul dur pe care l-a transmis frumoasa blondă

Scandal între Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Mesajul dur pe care l-a transmis frumoasa blondă

Scandal între Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Mesajul dur pe care l-a transmis frumoasa blondă
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Ian 2016   •   09:28

Valentina Pelinel si Borcea vorbesc zilnic la telefon, caci fostul sef de la Dinamo se preocupa de sarcina modelului, mai ales ca urmeaza sa-i aduca pe lume cel de-al saptelea mostenitor. Chiar si asa, cei doi avut primele altercatii.

Valentina Pelinel si-a exprimat dorinta de a-si creste copilul departe de ochii lumii, dar si singura, caci nu are de gand sa devina sotia lui Borcea, avand in vedere situatia in care acesta se afla. Acest lucru i-a fost comunicat si fostului sef de la Dinamo, care nu vrea sa renunte la model.

Borcea vrea sa-si pastreze relatia cu Pelinel, dar si cu Alina, pe care o iubeste la fel de mult. Asadar, pentru ca nu accepta aceasta situatie, Pelinel il va lasa pe Borcea sa-si vada copilul, sa il recunoasca, insa ca ei doi sa aiba o relatie ca sot si sotie sunt slabe sanse, pentru ca blonda nu vrea sa se bage in mariajul pe care omul de afaceri il are deja.

Sursa: CANCAN

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea Valentina Pelinel scandal
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close