x close

Fii alături de noi!

Scandal între Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Mesajul dur pe care l-a transmis frumoasa blondă

de 16 Ian 2016   •   09:28
Scandal între Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Mesajul dur pe care l-a transmis frumoasa blondă 90
Foto: Facebook
Valentina Pelinel si Borcea vorbesc zilnic la telefon, caci fostul sef de la Dinamo se preocupa de sarcina modelului, mai ales ca urmeaza sa-i aduca pe lume cel de-al saptelea mostenitor. Chiar si asa, cei doi avut primele altercatii.

Valentina Pelinel si-a exprimat dorinta de a-si creste copilul departe de ochii lumii, dar si singura, caci nu are de gand sa devina sotia lui Borcea, avand in vedere situatia in care acesta se afla. Acest lucru i-a fost comunicat si fostului sef de la Dinamo, care nu vrea sa renunte la model.

Borcea vrea sa-si pastreze relatia cu Pelinel, dar si cu Alina, pe care o iubeste la fel de mult. Asadar, pentru ca nu accepta aceasta situatie, Pelinel il va lasa pe Borcea sa-si vada copilul, sa il recunoasca, insa ca ei doi sa aiba o relatie ca sot si sotie sunt slabe sanse, pentru ca blonda nu vrea sa se bage in mariajul pe care omul de afaceri il are deja.

Sursa: CANCAN

poza

Actualitate

Șoseaua de centură a Brașovului, blocată în urma unui protest spontan

Protest spontan al transportatorilor pe șoseaua de centură a Brașovului. Oamenii sunt nemulțumiți de prețul prea mare al RCA-ului. O perioadă s-a circulat pe un fir, acum e practic toată centura blocată.

25 Iul 2016  •  11:05

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Părinții Mădălinei Manole au un ultim vis pentru nepotul lor

Nici după șase ani de la moartea Mădălinei Manole, părinții cântăreței nu au reușit să-și regăsească liniștea. Aceștia speră însă că vor putea într-o zi să le spună nepotului lor cine a fost mama sa.

25 Iul 2016  •  09:45

sati