x close

Fii alături de noi!

O cunoscută cântăreață filmată în timp ce face videochat. Imagini interzise minorilor

de 28 Mar 2016   •   09:24
O cunoscută cântăreață filmată în timp ce face videochat. Imagini interzise minorilor  90

Sora lui Ian, Tyana, care apare cantand, dar si dansand provocator in aproape orice videoclip al lor de pe YouTube, face sex chat. Un cititor a trimis cateva imagini pe adresa de e-mail a site-ului kanal.md, in care apare o tanara ce seamana izbitor cu interpreta din Moldova. Aceasta se ascunde sub nick-name-ul «Gondaa», apare in cateva filmulete la bustul gol, scrie Bzi.

Pentru a afla daca este vorba de artista sau nu am facut un sondaj pe pagina unei retele de socializare. Pe langa raspunsurile din comentarii, in care se zice ca ar fi vorba 100% de artista, iubitul tinerei interprete ne-a confirmat autenticitatea imaginilor, dar si faptul ca ea apare in acestea. Filmuletul, totusi, pare sa aiba ceva timp deja de cand a fost postat, iar pe canalul de pe site-ul pentru adulti, al tinerei artiste, nu au fost postate video in ultima perioada.

poza

Actualitate

Decizie importantă luată de Pepsi în privința băuturilor sale. Consumatorii pot fi afectați

PepsiCo a decis să reintroducă aspartamul în băuturile sale carbogazoase din SUA, după eşecul comercial al noilor îndulcitori artificiali, a declarat un purtător de cuvânt al companiei citat de AF...

28 Iun 2016  •  08:48

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati