Antena 3 CNN Show Tabloid Un artist de la noi șochează: Da, mănânc bătaie zilnic!

Un artist de la noi șochează: Da, mănânc bătaie zilnic!

Un artist de la noi șochează: Da, mănânc bătaie zilnic!
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Oct 2016   •   08:18

Solistul Karym a facut o declaratie socanta pe un cont de socializare. Dupa ce a lansat piesa "#suntaici" in care isi face aparitia fosta membra a trupei Andre, Andreea Antonescu, dar si vedete precum Celia, Mellina sau Yamira, acesta si-a socat fanii de pe facebook: „Da. Mananc bataie zilnic.”, notează Ziarul Ring.

Aflat in plina ascensiune, Karym se împarte între muzica si fiul sau Angel, in varsta de 8 ani. Recent, artistul a marturisit intr-un comentariu pe un cont de socializare ca mananca bataie zilnic. Surprinzator, persoana care il agreseaza pe artist este chiar fiul sau. Acesta urmeaza in timpul liber cursurile de arte martiale stilul kyokushin ale Asociatiei Dao Kan din Galati. 

Micutul se antreneaza intensiv pentru urmatorul examen, urmand sa obtina o noua centura. Artistul recunoaste ca il sustine in activitatile sale si nu il deranjeaza ca baiatul isi testeaza noile scheme si lovituri invatate pe el. Recent acesta a participat alaturi de fiul sau la stagiul de autoaparare organizat la Galati unde au fost prezenti peste 100 de „karatisti”. Toti participantii au fost premiati. 

×
Subiecte în articol: bătaie cantaret
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close