Antena 3 CNN Show Tabloid Valentina Pelinel are o rivală în patul fostului dinamovist! Borcea se laudă deja

Valentina Pelinel are o rivală în patul fostului dinamovist! Borcea se laudă deja

Valentina Pelinel are o rivală în patul fostului dinamovist! Borcea se laudă deja
19 Mar 2017   •   15:19

Valentina Pelinel are o rivală în patul iubitului ei, devenit oficial abia anul trecut când a divorțat de Alina Vidican. Se pare că liniștea blondei nu a durat nici jumătate de an, scrie Libertatea.

Din ce în ce mai multe zvonuri și dezvăluiri ale apropiaților cuplului susțin că Valentina Pelinel are o rivală în patul lui Cristi Borcea. După ani lungi de iubire adulterină, în 2015, blonda a reușit să-l aibă numai pentru ea, după divorțul lui de Alina Vidican, dar, se pare, fericirea conjugală nu a durat prea mult, chiar dacă fostul dinamovist este închis. Practic, de la începutul acestui an circulă tot mai multe zvonuri conform cărora fanteziile lui Borcea ar avea un nou obiect.  Parctic, se vorbește despre o idilă cu care chiar el s-ar fi lăudat la un moment dat mai multor apropiați. În ceea ce privește identitatea fetei, nu încape niciun dubiu că face parte din showbiz, este brunetă și destul de cunoscută. Dar atât. Mai mult, Borcea ar fi refuzat să le dezvăluie chiar și celor mai apropiați prieteni. ”Nu a putut ține asta pentru el. A spus: las’ că o să vedeți voi cu cine sunt, când o să ies”, ne-a povestit o sursă din preajma fostului acționar dinamovist. Și, de toată această poveste ar fi aflat și Valentina, care, deși primește toate asigurările de iubire posibile, zilnic, la telefon, de la Borcea, ar fi început să bănuiască și ea că ceva nu este tocmai așa cum a plănuit. Iar de ceva timp, Pelinel, care era prezentă mai pe la toate emisiunile și evenimentele mondene, și-a redus aparițiile publice…

Până la urmă, pretențiile de fidelitate ar fi oarecum absurde dat fiind că Borcea a demonstrat mai des decât oricare altul că nu poate fi bărbatul unei singure femei, chiar dacă aceea a acceptat să devina mama copiilor lui.

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea Valentina Pelinel
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close