x close

Fii alături de noi!

Zina Dumitrescu face dezvăluiri incendiare despre Valentina Pelinel. De la cine a primit blonda inelul cu diamant

de 08 Ian 2016   •   15:55
Zina Dumitrescu, considerată „mama adoptivă” a Valentinei Pelinel, a vorbit, în cadrul unui interviu de la Antena Stars, despre inelul cu diamant de pe degetul fostului model, despre care s-a speculat că ar fi de la Cristi Borcea.

"Vine foarte des la mine, este ca și copilul meu. Nu am descoperit-o degeaba, că să faci succes în America nu e de ici, de colo. Tot nu pot să cred chestia asta cu Borcea, așa cum o cunosc eu pe Valentina. Am văzut diamantul de pe deget, dar nu cred că este de la Borcea, cred că este de la Cristi Boureanu.

Nu îmi vine să cred pentru că ştiu că pe Boureanu îl iubea foarte mult şi acum a trecut la alt Cristi. Valentina ar trebui să-şi găsească un bărbat, dar nu unul însurat.

Ultima dată când a venit la mine, a fost acum vreo două săptămâni şi mi-a zis că vine bebele. Nu a schimbat-o sarcina, absolut deloc. Valentina îşi dorea foarte mult un copil, de multă vreme", a declarat Zina Dumitrescu.

"M-aș bucura să o văd din nou în rochie de mireasă, dar nu cu Borcea. Pe lângă inimă mai există și rațiune", a mai spus ea.

 
poza

Actualitate

Regretul lui Mircea Ionescu-Quintus. Preşedintele de onoare al PNL a refuzat-o pe Alina Gorghiu

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a declarat luni că şi-ar fi dorit să fie naşul băieţelului copreşedintelui liberalilor Alina Gorghiu, însă a arătat că din cauza stării sale de sănătate precare nu poate îndeplini o astfel de "festivitate".

25 Iul 2016  •  14:37

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

O mare vedeta s-a pozat asa! Ce avea intre picioare de toti fanii au sarit in sus

Are o relatie foarte buna cu fanii ei si obisnuieste sa posteze des poze pe conturile de socializare. Dakota Johnson a urcat de aceasta data o poza altfel pe Instagram, iar fanii au fost foarte incantati. Actrita din...

25 Iul 2016  •  11:31

sati