Antena 3 CNN Show Tabloid Zina Dumitrescu face dezvăluiri incendiare despre Valentina Pelinel. De la cine a primit blonda inelul cu diamant

Zina Dumitrescu face dezvăluiri incendiare despre Valentina Pelinel. De la cine a primit blonda inelul cu diamant

Zina Dumitrescu face dezvăluiri incendiare despre Valentina Pelinel. De la cine a primit blonda inelul cu diamant
Sursa foto: Foto: facebook
08 Ian 2016   •   15:55

Zina Dumitrescu, considerată „mama adoptivă” a Valentinei Pelinel, a vorbit, în cadrul unui interviu de la Antena Stars, despre inelul cu diamant de pe degetul fostului model, despre care s-a speculat că ar fi de la Cristi Borcea.

"Vine foarte des la mine, este ca și copilul meu. Nu am descoperit-o degeaba, că să faci succes în America nu e de ici, de colo. Tot nu pot să cred chestia asta cu Borcea, așa cum o cunosc eu pe Valentina. Am văzut diamantul de pe deget, dar nu cred că este de la Borcea, cred că este de la Cristi Boureanu.

Nu îmi vine să cred pentru că ştiu că pe Boureanu îl iubea foarte mult şi acum a trecut la alt Cristi. Valentina ar trebui să-şi găsească un bărbat, dar nu unul însurat.

Ultima dată când a venit la mine, a fost acum vreo două săptămâni şi mi-a zis că vine bebele. Nu a schimbat-o sarcina, absolut deloc. Valentina îşi dorea foarte mult un copil, de multă vreme", a declarat Zina Dumitrescu.

"M-aș bucura să o văd din nou în rochie de mireasă, dar nu cu Borcea. Pe lângă inimă mai există și rațiune", a mai spus ea.

 

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea Zina Dumitrescu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close