Antena 3 CNN Show Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil
25 Iun 2016   •   21:07

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și Adriana Bahmuțeanu au fost invitații Mirelei Voicu la o discuție necenzurată despre frumusețe și despre operațiile estetice la bărbați.

Am făcut o singură operație, am luat ceva de la un african, războinic Maasai. Mai prost bărbat la femei ca mine nu există. Italienii sunt mititei, dacă le prezint vreo doi Maasai să își facă transplant, sunt buni” a glumit Cristian Țânțăreanu.

Sunt peste tot bărbați frumoși și femei frumoase. Poate nu mi-au plăcut în Peru sau Tahiti, dar dacă îi întrebi pe ei, noi suntem urâți” crede omul de afaceri.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre idealul său masculin, care însă poate fi rezumat astfel: Bărbatul frumos e bărbatul pe care îl iubești”.

Cristian Țânțăreanu a mărturisit că nu a avut niciodată succes la femei și că nu este un tip romantic.

Ce succes la femei? Am fost tâmpit, nu mă pricepeam. Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus țin la tine sau te iubesc, mi se pare imposibil. Cred că după o viață de om soția mea își dă seama”


 


 

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close