Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lovitură sub centură pentru Lucian Bute: E terminat!

Lovitură sub centură pentru Lucian Bute: E terminat!

Lovitură sub centură pentru Lucian Bute: E terminat!
10 Noi 2015   •   22:39

Lucian Bute, în vârstă de 35 de ani, va urca din nou în ring după meciul cu Andrea Di Luisa, partidă disputată în luna august. Gălăţeanul în vârstă de 35 de ani va boxa pe 28 noiembrie într-un meci de titlu mondial contra lui James De Gale, campion mondial în versiunea IBF.

În vârstă de 29 de ani, campionul olimpic din Beijing, James DeGale (21 de victorii, o înfrângere, 14 KO), a intrat în posesia centurii IBF, în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Direll. Centura a fost deţinută de Carl Froch, fiind pusă în joc după retragerea britanicului. Singura înfrângere a lui DeGale a fost în 2011, în meciul cu George Groves. Lucian a deţinut şi el centura IBF, pe care a pierdut-o în favoarea lui Carl Froch, în mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii, două înfrângeri, 25 KO, a boxat ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.

Marţi seara, potrivit The Sun, Carl Froch i-a transmis un mesaj lui James DeGale: "Înţeleg că va merge acolo şi va câştiga în jur de două milioane de lire pentru un meci cu un Bute absolut ruinat! E terminat de când l-am învins eu, toţi ştiu asta. Va fi o luptă tacticizată, bazată pe tehnică, dar pe care DeGale o va câştiga lejer, pentru că Bute e terminat. Problema e în ce moment al meciului va obţine victoria James".

Mai multe în ProSport.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute Carl Froch
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close