Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Argint şi bronz pentru luptătoarele române, la Mondialele de cadeţi

Argint şi bronz pentru luptătoarele române, la Mondialele de cadeţi

Argint şi bronz pentru luptătoarele române, la Mondialele de cadeţi
Sursa foto: Foto:Razvan Pircalabu/Facebook
16 Sep 2016   •   21:51

Luptătoarele române au cucerit o medalie de argint şi una de bronz, vineri, la Campionatele Mondiale pentru cadeţi de la Tbilisi (Georgia), scrie Agerpres.

Andreea Beatrice Ana a obţinut argintul la cat. 46 kg, în timp ce Maria Alexandra Cioclea a luat bronzul la cat. 40 kg.

La cat. 46 kg, Ana a trecut în optimi de vietnameza Thi Hong Can, în sferturi a câştigat în faţa indiencei Anju Anju, în semifinale a învins-o pe Valentina Karamavrova, însă a pierdut finala cu japoneza Suzuna Yoshimura.

În limitele cat. 40 kg, Maria Alexandra Cioclea s-a impus în primul tur în faţa americancei Erin Taylor Mance, în sferturi a dispus de ucraineanca Edita Cemerdovska, a pierdut în semifinala cu Mansi Mansi (India), dar a câştigat meciul pentru bronz susţinut cu Maria Leordă (R. Moldova).

Acestea sunt primele medalii cucerite de România la Mondialele de la Tbilisi.

La feminin, Ştefania-Claudia Priceputu a terminat pe locul 9 la cat. 43 kg, Denisa Iuliana Fodor a ocupat poziţia a 17-a la cat. 49 kg, iar Maria Larisa Niţu a ocupat locul 10 la cat. 70 kg.

La greco-romane, Manuel Stoica a încheiat pe 9 la cat. 42 kg, Constantin-Benone Lupu a fost al 16-lea la cat. 50 kg, Vasile Alexandru Dosoftei s-a situat pe 18 la cat. 63 kg, Lorenzo Valentin Botez a terminat pe 15 la cat. 69 kg, iar Ciprian Ilie Trufan s-a clasat pe 10 la cat. 100 kg.

Sâmbătă şi duminică vor avea loc întrecerile la stilul liber (masculin).

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close