Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Olimpic Baia Mare s-a retras din campionatele naționale de baschet

Olimpic Baia Mare s-a retras din campionatele naționale de baschet

Olimpic Baia Mare s-a retras din campionatele naționale de baschet
Sursa foto: Foto: Pixabay
15 Feb 2017   •   22:39

Municipal Olimpic Baia Mare şi-a anunţat, miercuri, retragerea din campionatele naţionale de baschet masculin (Liga Naţională şi Liga I), deoarece nu mai are forţa de a continua, potrivit unui comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului. 

''După promovarea istorică în sezonul 2015-2016, echipa de seniori a clubului nostru a scris ultima pagină din acest volum al baschetului băimărean, retrăgându-se din campionatele naţionale (Liga Naţională şi Liga I de baschet masculin, sezonul 2016-2017). Nu încercăm să găsim vinovaţi şi nici motive, ne retragem pentru că nu mai avem forţa necesară de a continua, dar lăsăm în urma noastră o serie de lucruri bune, care au contribuit pozitiv la crearea unei legături între suporterii băimăreni şi baschet. De altfel, noi, am reuşit să avem la clubul nostru un număr foarte mare de practicanţi şi iubitori de baschet din raza municipiului Baia Mare. Cu începerea activităţii noastre, Sala Polivalentă 'Lascăr Pană' a respirat din nou Baschet, fiind pregătită pentru meciurile disputate la cel mai înalt nivel'', se arată în comunicatul semnat de preşedintele BC Olimpic Baia Mare, George Opriş 

Clubul a mulţumit partenerilor săi pentru implicare, jucătorilor, staff-ului tehnic şi personalului auxiliar al echipei, administraţiei publice locale şi judeţene, Federaţiei Române de Baschet şi, nu în ultimul rând, suporterilor care au fost alături de echipă. 

Municipal Olimpic Baia Mare ocupa ultimul loc în Liga Naţională (11), cu o victorie şi 18 înfrângeri, iar în etapa a 22-a, ultima a sezonului regulat, ar trebui să joace în deplasare cu BC CSU Sibiu, pe 25 februarie. 

Municipal Olimpic este a treia echipă din Baia Mare care se retrage dintr-un eşalon naţional de elită, după echipele de handbal HCM Baia Mare (feminin) şi Minaur Baia Mare (masculin), la finalul sezonului trecut. Singurele echipe care continuă să evolueze într-un prim eşalon sunt formaţia de rugby CSM Ştiinţa Baia Mare şi echipa masculină de volei Ştiinţa Explorări Baia Mare. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: retragere olimpic Baia Mare
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close