Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Șoc în NBA. Un star al baschetului nord-american a fost împușcat mortal

Șoc în NBA. Un star al baschetului nord-american a fost împușcat mortal

Șoc în NBA. Un star al baschetului nord-american a fost împușcat mortal
29 Mai 2016   •   02:06

Jucătorul echipei New Orleans Pelicans Bryce Dejean-Jones a murit sâmbătă dimineața după ce a fost împușcat mortal în apartamentul său din Dallas, relatează Reuters, care citează poliția.

NBA a dat publicității o declarație prin care a confirmat moartea tânărului de 23 de ani. Născut în Los Angeles, Bryce Dejean-Jones semnase un contract cu New Orleans în februarie.

"Suntem distruși de moartea acestui tânăr care avea un viitor așa promițător în față. Gândurile noastre sunt alături de familia acestuia în acest moment dificil", a anunțat echipa.

Poliția din Dallas a primit un telefon la ora 3.20 dimineața de la un apartament, acolo unde cel care locuia în casă le-a spus că un intrus i-a spart ușa în timp ce dormea și a refuzat să răspundă strigătului acestuia. Apoi proprietarul apartamentului a luat o armă și a tras în direcția intrusului, care a fugit, dar s-a prăbușit apoi, murind mai apoi la spital. Poliția l-a identificat apoi ca fiind Bryce.

Înalt de 1.98 metri, recrutat de la Universitatea de stat din Iowa, Dejean-Jones avea o medie de 5.6 punce și 3.4 recuperi pe meci în cele 14 partide jucate din ianuarie încoace în NBA.

 

×
Subiecte în articol: NBA baschet
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close