Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Bucureştiul găzduieşte Romanian Darts Festival, cel mai important eveniment de profil din Europa de Est

Bucureştiul găzduieşte Romanian Darts Festival, cel mai important eveniment de profil din Europa de Est

Bucureştiul găzduieşte Romanian Darts Festival, cel mai important eveniment de profil din Europa de Est
22 Ian 2016   •   12:06

 Federaţia Română de Darts vă invită la Romanian Darts Festival (RDF), eveniment care se desfăşoară în perioada 22 - 24 ianuarie 2016 şi însumează premii în valoare de 12.500 de euro. Organizat la Hotel Intercontinental, RDF presupune două competiţii, respectiv Romanian International Darts Open (RIDO), aflat la a şasea ediţie şi Romanian Classic Darts Open (RCDO), la a treia ediţie, iar intrarea pentru public este liberă.

La cele două turnee vor fi aşteptaţi zeci de jucători de top, din totalul celor 400 de înscrişi şi important de ştiut este că punctele din ambele competiţii vor conta pentru calificarea la Campionatul Mondial de Darts. La masculin, ocupanţii primelor 32 de locuri de la RIDO şi ai primelor 16 de la RCDO vor fi premiaţi, în vreme ce la feminin se vor lua în calcul cele dintâi opt poziţii.

În prima zi a evenimentului, vineri, 22 ianuarie 2016, deschiderea oficială va fi de la orele 17:00, cu un turneu de warm-up, prin care jucătorii se vor acomoda cu locaţia şi vor efectua antrenamentul.

A doua zi, sâmbătă, 23 ianuarie 2016, începând cu orele 10:00, va debuta RCDO, atât masculin, cât și feminin, urmând a se desfășura meciurile de până în semifinale, iar de la orele 17:30 se va juca turneul dublu.

În cea de-a treia și ultima zi, duminică, 24 ianuarie 2016, începând cu orele 10:00, sunt programate partidele din cadrul RIDO, masculin și feminin, iar de la 17:00 semifinalele ambelor competiții, urmate de finale. Important de ştiut este că începând cu această oră va fi disponibil livestreaming pe www.federatiedarts.ro. Evenimentul se va încheia nu mai devreme de orele 20:30, când vor avea loc festivitățile de decernare a premiilor pentru campionii celor două competiții.

„Va fi un eveniment plin de provocări, întrucât avem anunţat un număr record de participanţi. 400 de oameni sunt aşteptaţi la Bucureşti, aşa încât vorbim despre cea mai mare competiţie de darts din Europa de Est“, a declarat Dragoş Dumitrescu, în calitate de preşedinte al Federaţia Română de Darts.

Evenimentul se va desfăşura sub egida BDO (British Darts Organisation) şi WDF (World Darts Federation).

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close