Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Detalii incredibile! Substanța cu care a fost prins dopat Bute, testată mai mult pe șoareci de laborator

Detalii incredibile! Substanța cu care a fost prins dopat Bute, testată mai mult pe șoareci de laborator

Detalii incredibile! Substanța cu care a fost prins dopat Bute, testată mai mult pe șoareci de laborator
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Mai 2016   •   09:21

Lucian Bute a fost găsit dopat cu o substanță denumită ostarină după meciul cu Badou Jack. Aceasta ajută la prezervarea masei musculare sau mărirea ei, refacerea articulațiilor, creșterea forței și a anduranței, scriu jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor.

"Ostarina este un modulator selectiv al receptorilor androgenici (SARM - selective androgen receptor modulator) produs de GTx Inc., care se află înca în stadiul de dezvoltare (cel puțin la nivel oficial). SARM fac exact ceea ce le spune și numele. Un compus (nu un steroid anabolic) care are capacitatea de a stimula receptorii androgeni (la fel ca steroizii anabolizanți și androgeni). Fiind un produs încă în dezvoltare, marea parte a testelor au fost făcute pe rozătoare și doar câteva pe oameni. Cu toate acestea, a fost folosit de un numar mare de oameni, cu scopul de a își îmbunătăți aspectul fizic", e descrierea mai exactă de pe site-ul steroizi.ro.

Lucian Bute: Sunt surprins și dezamăgit!

Bute a scris, pe pagina de Facebook, că încă așteaptă rezultatele oficiale ale laboratorului de la Washington și că nu are alte amănunte, dar a recunoscut că este dezamăgit de subiect. În plus, Bute a reiterat că nu a folost niciodată substanțe interzise și așteaptă să se facă lumină în acest dosar.

”Am o lungă carieră în spate si am fost testat anti-doping de zeci de ori fără să am vreodată un test pozitiv”, a mai scris el pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close