Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Dezvăluire bombă! Diana Bulimar, adevărul despre accidentarea care a împiedicat-o să meargă la Olimpiadă: "Mi-au spus să mă dau accidentată și să concureze altcineva în locul meu”

Dezvăluire bombă! Diana Bulimar, adevărul despre accidentarea care a împiedicat-o să meargă la Olimpiadă: "Mi-au spus să mă dau accidentată și să concureze altcineva în locul meu”

Dezvăluire bombă! Diana Bulimar, adevărul despre accidentarea care a împiedicat-o să meargă la Olimpiadă: "Mi-au spus să mă dau accidentată și să concureze altcineva în locul meu”
28 Mar 2018   •   16:03

Diana Bulimar a facut dezvaluiri incredibile intr-o emisiune TV. Fosta gimnasta a vorbit despre ce s-a intamplat, de fapt la Competitia Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, atunci cand Larisa Iordache a inlocuit-o la exercitiul la barna.

”Eu am prins o singura Olimpiada, cea de la Londra, in 2012. Luasem deja o medalie si ma calificasem deja intr-o finala Olimpica. Din fericire sau din pacate, colega mea care era mai buna ca mine era urmatoarea. Si traind in Romania si putand sa se faca singurele schimbari, m-am dus la doctor, sa ma dau accidentata si sa concureze ea in locul meu.

Nu stiam ce sa simt, dintr-o parte eram atacata de sageti...Familia imi era alaturi si trebuia sa isi dea acceptul pentru acel fapt si care nici pana in momentul de fata nu a fost semnat. Parintii mei nu si-au dat acordul. Colega mea Larisa (n.r. Larisa Iordache) a primit sansa, ma bucur ca a avut acea sansa si a trait ce a trait pe barna. Simteam ca sunt moarta, aveam 14 ani de gimnstica, simteam ca am muncit atatia ani pentru acel moment si mi-a fost luat. Nu vreau sa rascolesc amintiri, vreau doar sa spun ca sunt impacata cu acea decizie.", a povestit Diana Bulimar la Kanal D.

"Diana a avut o discuţie cu Larisa după calificare si a spus că mai bine îi cedează Larisei finala pentru că nu are o notă de plecare extrem de valoroasă. Larisa Iordache are o şansă pentru că Diana Bulimar a făcut un gest incredibil de frumos. Mă bucură faptul că reuşim să modelam nu doar sportivi, ci şi caractere", declara la acea vreme Mariana Bitang pentru TVR.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close