Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Handbal: România învinge categoric Cuba, în turneul de la Paris

Handbal: România învinge categoric Cuba, în turneul de la Paris

Handbal: România învinge categoric Cuba, în turneul de la Paris
29 Noi 2015   •   19:30

Naționala feminină de handbal a României a surclasat formația Cubei cu scorul de 36-23 (17-10), duminică, în ultima zi a turneului internațional Razel-Bec Paris Île-de-France, găzduit de Sala Pierre de Coubertin din Paris, anunţă Agerpres.

Tricolorele nu au avut nicio problemă în a se impune în fața unei adversare net inferioare, cea mai bună marcatoare a echipei antrenate de suedezul Tomas Ryde fiind Ana-Maria Tănăsie, cu 9 goluri.

Pentru România au mai marcat Gabriela Perianu 4 goluri, Cristina Neagu 4, Adriana Nechita 4, Laura Chiper 3, Oana Manea 3, Melinda Geiger 3, Crina Pintea 2, Patricia Vizitiu 2, Luciana Marin 1, Aurelia Brădeanu 1. Au mai jucat portarii Diana Petrescu (7 intervenții), Ionica Munteanu (6) și Gabriella Szucs, în timp ce Valentina Ardean-Elisei și Eliza Buceschi au fost menajate.

Din echipa Cubei, cea mai bună marcatoare a fost Rizo Gomez, cu 7 goluri. Celelalte goluri ale cubanezelor au fost reușite de Veranes Mustelier, 5 goluri, Lusson Mirana 4, Rosabal Salazar 2, Beltran Caballero 2, Martinez Duany 1, Reyes Gonzalez 1, Barrio Rivera 1.

În prima sa partidă în competiția din Hexagon, România a dispus de Cehia cu 31-26. Duminică are loc și meciul dintre Franța și Cehia.

Ultimul test al echipei României înaintea debutului la Campionatul Mondial din Danemarca (5-20 decembrie) va avea loc miercuri, contra Suediei, în deplasare.

×
Subiecte în articol: România Cuba
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close