x close

Fii alături de noi!

Naționala feminină de handbal a României a învins Danemarca

de 18 Mar 2016   •   21:42
Naționala feminină de handbal a României a învins Danemarca  96
Foto: gsp.ro

Naționala feminină de handbal a României a făcut un pas mare spre calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce a învins formația Danemarcei cu scorul de 32-25 (19-13), vineri, în prima zi a turneului preolimpic de la Aarhus (Danemarca).

Fetele noastre au început fantastic meciul și au condus chiar și la 5 goluri diferență. Pe tot parcursul primei părți, echipa adversă n-a contat, iar la pauză conduceam la 6 goluri diferență, 19-13, scrie gsp.ro.

Nici în partea a doua n-am avut vreo problemă și ”extraterestrele” noastre au obținut o eliminare la Holmsgaard încă din start. Chiar dacă Neagu a ratat lovitura de la 7 metri, Danemarca a ratat la următoarea fază, iar România a marcat imediat prin Buceschi.

Meciul a continuat în aceeași manieră în care s-au disputat și primele 30 de minute, iar în partea a doua am ajuns să conducem și la 10 goluri diferență.

 

poza

Show

Situație dificilă pentru Zina Dumitrescu

După mai bine de un an, Zina Dumitrescu a ajuns să-şi recupereze pensia din ghearele fiului ei. Efortul se datorează patronului azilului, Ion Cassian, care s-a luptat ca venitul lunar de 1.300 de lei să ajungă la...

24 Aug 2016  •  10:49

sati