x close

Fii alături de noi!

Naționala feminină de handbal a României a învins Danemarca

de 18 Mar 2016   •   21:42
Naționala feminină de handbal a României a învins Danemarca  96
Foto: gsp.ro

Naționala feminină de handbal a României a făcut un pas mare spre calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce a învins formația Danemarcei cu scorul de 32-25 (19-13), vineri, în prima zi a turneului preolimpic de la Aarhus (Danemarca).

Fetele noastre au început fantastic meciul și au condus chiar și la 5 goluri diferență. Pe tot parcursul primei părți, echipa adversă n-a contat, iar la pauză conduceam la 6 goluri diferență, 19-13, scrie gsp.ro.

Nici în partea a doua n-am avut vreo problemă și ”extraterestrele” noastre au obținut o eliminare la Holmsgaard încă din start. Chiar dacă Neagu a ratat lovitura de la 7 metri, Danemarca a ratat la următoarea fază, iar România a marcat imediat prin Buceschi.

Meciul a continuat în aceeași manieră în care s-au disputat și primele 30 de minute, iar în partea a doua am ajuns să conducem și la 10 goluri diferență.

 

poza

Actualitate

Un turist din Mamaia, lăsat să strige după ajutor jumătate de oră. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Un bărbat a aşteptat mai mult de o jumătate de oră să fie salvat de pe mare, după ce a obosit înotând şi nu s-a mai putut întoarce la mal. Omul a strigat după ajutor, iar cei de pe plajă au chemat Garda de Coastă şi Ambulanţa.

30 Mai 2016  •  15:06

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati