Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Naţionala feminină de handbal s-a întors în ţară. Primire de gală pentru echipa calificată la Rio

Naţionala feminină de handbal s-a întors în ţară. Primire de gală pentru echipa calificată la Rio

Naţionala feminină de handbal s-a întors în ţară. Primire de gală pentru echipa calificată la Rio
21 Mar 2016   •   20:19

Pentru a marca evenimentul, Federaţia Română de Handbal a organizat sosirea la salonul oficial al Aeroportului Henri Coandă. Dintre artizanii calificării au lipsit antrenorul Tomas Ryde, rămas pe meleagurile nordice pentru a merge acasă, în Suedia, şi Eliza Buceschi, jucătoarea tricoloră alegând o altă rută pentru a merge la echipa de club, în Germania, scrie ProSport.

Fetele au fost aşteptate de familii, prieteni şi oficiali de la cluburi. Între aceştia şi doi reprezentanţi ai CSM Bucureşti. Team-managerul Nicolae Luca şi antrenorul Adi Vasile au adus patru buchete de flori, pentru jucătoare care îmbracă sau vor îmbrăca tricoul echipei campioane. Câte un buchet au primit Oana Manea şi Aurelia Brădeanu (actuale jucătoare ale CSMB), dar şi portarul Paula Ungureanu (viitoare Tigroaică, neanunţată încă oficial). Cei doi reprezentanţi ai clubului Primăriei nu au vrut să dezvăluie pentru cine era pregătit cel de-al patrulea buchet!

La sosire nu au fost prezenţi însă nici reprezentanţii COSR şi nici ai MTS. Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR, explică: „Noi nu mai mergem de ceva timp la sosirile sportivilor noştri, pentru că ne-am săturat de genul acesta de atitudini postcomuniste. Considerăm că este un moment al lor şi numai ei trebuie să iasă în faţă, sportivii, antrenorii, federaţiile şi familiile sportivilor. Îi respectăm, suntem lângă ei, îi premiem, aşa cum este şi cazul naţionalei de handbal, dar nu trebuie să ne arogăm merite care nu ni se cuvin. Să nu uităm că în urmă cu ceva ani, după Doroftei alergau o mulţime de miniştri, iar el nu a putut face categoria”.

 

×
Subiecte în articol: Otopeni
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close