Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal ROMÂNIA - RUSIA. CAMPIONATUL MONDIAL de HANDBAL. Tricolorele au fost învinse de Rusia cu 27-18, la Campionatul Mondial din Japonia

ROMÂNIA - RUSIA. CAMPIONATUL MONDIAL de HANDBAL. Tricolorele au fost învinse de Rusia cu 27-18, la Campionatul Mondial din Japonia

ROMÂNIA - RUSIA. CAMPIONATUL MONDIAL de HANDBAL. Tricolorele au fost învinse de Rusia cu 27-18, la Campionatul Mondial din Japonia
08 Dec 2019   •   10:08

ROMÂNIA - RUSIA. Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă de Rusia cu scorul de 27-18 (10-10), duminică, la Kumamoto, în Grupa principală II a Campionatul Mondial din Japonia.

ROMÂNIA - RUSIA  Tricolorele au făcut o primă repriză excelentă în faţa campioanei olimpice en titre, dar a urmat o parte secundă foarte slabă, cu doar opt goluri înscrise şi o înfrângere fără drept de apel.

ROMÂNIA - RUSIA România a început bine şi a condus cu 3-2, dar Rusia a înscris de cinci ori la rând şi s-a desprins la 7-3 pe tabela de marcaj. Rusia a condus şi la cinci goluri, 9-4, apoi a avut 10-6, dar jucătoarele noastre au avut un final de primă repriză excelent, marcând patru goluri consecutive, astfel că scorul la pauză a fost egal, 10-10, după nouă minute fără gol primit de România.

ROMÂNIA - RUSIA La reluare, tricolorele au condus cu 11-10 şi 13-12, apoi Rusia a făcut 15-13, însă România a rămas în meci, Dedu egalând cu o aruncare din poartă în poartă (15-15). Ultimul sfert de oră a fost unul de coşmar pentru echipa României, care avut zece minute fără gol înscris, primind în schimb opt, de la 16-17 (44) la 16-25 (54). Rusia a obţinut a şasea sa victorie consecutivă în Japonia, cu 27-18.

ROMÂNIA - RUSIA Duminică vor avea loc şi celelalte două partide din grupă, Muntenegru - Japonia şi Spania - Suedia.

ROMÂNIA - RUSIA Rusia ocupă primul loc, cu 6 puncte, urmată de Spania, 4 puncte, Suedia, 2 puncte, Muntenegru, 2 puncte, România, 0 puncte, Japonia, 0 puncte.

ROMÂNIA - RUSIA România va juca următorul meci marţi, cu Suedia (13:30, ora României).

ROMÂNIA - RUSIA În partida de duminică au evoluat echipele:
ROMÂNIA - RUSIA  România: Denisa Dedu (1 gol) - Aneta Udriştioiu, Laura Pristăviţa (2 goluri), Cristina Neagu (5), Gabriela Perianu (2), Crina Pintea (1), Cristina Florica (1), Elena Dache, Anca Polocoşer (1), Lorena Ostase (2), Sonia Seraficeanu (2), Mădălina Zamfirescu, Ana Maria Iuganu, Patricia Vizitiu (1). Selecţioner: Tomas Ryde.
ROMÂNIA - RUSIA Rusia: Ana Sedoikina (3), Anastasia Laghina - Polina Kuzneţova (1), Ana Sen (1), Olga Gorşenina (1), Ana Viahireva (5), Vladlena Bobrovnikova (5), Ksenia Makeeva (3), Elena Mihailicenko, Olga Fomina (2), Iana Jilinskaite (1), Elizaveta Malaşenko, Iulia Managarova, Kristina Kojokar (3), Anastasia Ilarionova (1), Iaroslava Frolova (1). Selecţioner: Ambros Martin.

ROMÂNIA - RUSIA Au arbitrat Mariana Garcia şi Maria Ines Paolantoni (ambele din Argentina).

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close