Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Șoc în handbalul românesc. Pleacă de la CSM București

Șoc în handbalul românesc. Pleacă de la CSM București

Șoc în handbalul românesc. Pleacă de la CSM București
15 Mar 2018   •   12:41

Coordonatorul de joc al CSM Bucuresti Isabella Gullden a refuzat prelungirea înțelegerii  cu clubul din capitala României pentru următoarele sezoane. Isabelle Gullden va fi, începând cu vara anului 2018, jucătoarea echipei Brest, informează clubul bucureștean.

În sezonul următor, Bella nu ne va mai încânta cu pasele ei de geniu în Sala Polivalentă. După trei ani petrecuți la campioana României, Gullden a optat pentru un transfer la echipa din prima ligă franceză, Brest Bretagne. Titlul de campioană a Europei, obținut de CSM București în 2016, se leagă și de performanța incredibilă a sportivei, care a înscris 15 goluri în finala mare, împotriva formației Gyor, încheiată după aruncările de la 7 metri. Bella are un palmares bogat în România: câștigătoare a Ligii Campionilor în 2016 și golgeterul competiției, de 2 ori campioană a României, de 2 ori câștigătoare a Cupei României și de 2 ori câștigătoare a Supercupei României. Acestor performanțe li se vor adăuga și titlurile înregistrate la finalul acestui sezon.

Sportiva mărturisește că cea mai frumoasă parte a carierei se leagă de perioada petrecută în România:

„Am avut 3 ani extraordinari la CSM București. Iubesc acest club și colegele cu care am jucat. Toată lumea a fost alături de mine și m-a ajutat să fiu o jucătoare mai bună. Aici mi s-a îndeplinit visul de a câștiga Liga Campionilor și vreau să închei acest sezon la fel cum l-am terminat pe primul. Cu încă un trofeu! Vreau să le mulțumesc tuturor din cadrul clubului, antrenorilor, jucătoarelor, celor din Team Bella, fanilor de pretutindeni. Sunteți extraordinari! Mulțumesc București, mulțumesc România pentru bunătate și ospitalitate. Pe curând!”, a declarat Bella.

×
Subiecte în articol: CSM Bucuresti
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close