Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Un arbitru de handbal din România, ţinta unui atac de tip terorist. „Motorul maşinii a bubuit!”

Un arbitru de handbal din România, ţinta unui atac de tip terorist. „Motorul maşinii a bubuit!”

Un arbitru de handbal din România, ţinta unui atac de tip terorist. „Motorul maşinii a bubuit!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Iun 2016   •   16:01

Incident grav în handbalul românesc. La sfârşitul săptămânii trecute, la turneul de junioare II, acolo unde după semifinala CSM Bucureşti – CSM Ploieşti (scor 20-18), arbitrul internaţional Diana Florescu a fost la un pas de moarte. Maşina cu care s-a deplasat la Târgovişte a fost ţinta unui atac, mai ceva ca într-un film de acţiune. Mai exact, toba de eşapament a fost înfundată cu spumă poliuretamică, folosită în general la geamurile de termopan, scrie prosport.ro.

După joc, Diana Florescu s-a urcat la volan, dar nu a putut să conducă mai mult de câţiva zeci de metri, pentru că deplasarea a fost numai în hopuri. Ceva mai târziu, motorul maşinii a bubuit! ”Norocul Dianei Florescu a fost că toba a fost foarte bine etanşată, altfel monoxidul de carbon ar fi pătruns în interiorul maşinii, iar viaţa ei ar fi fost în pericol!”, ne-a relatat un interlocutor.

Acţiunea s-a petrecut după un meci foarte tensionat între junioarele de la CSM Bucureşti şi CSM Ploieşti, în care miza a fost calificarea în finală.

×
Subiecte în articol: masina
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close