Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Ionuț Iftimoaie face lumină în legătură cu presupusul faliment: Singurele datorii pe care le am sunt cele morale

Ionuț Iftimoaie face lumină în legătură cu presupusul faliment: Singurele datorii pe care le am sunt cele morale

Ionuț Iftimoaie face lumină în legătură cu presupusul faliment: Singurele datorii pe care le am sunt cele morale
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Iul 2016   •   16:17

Campionul român Ionuț Iftimoaie ține să facă lumină în cazul apariției articolelor din presa națională prin care se precizeză faptul că a fost executat de bănci și este în faliment, motiv pentru care a decis să revină în ring pentru un ultim meci.

"Încă din start, vreau să transmit faptul că nu am nicio datorie la nicio bancă, așa cum se poate vedea din documentele pe care le-am obținut astăzi de la ANAF și Biroul de Credite, ambele atașate acestui drept la replică (galerie foto). Totodată, nu dețin nicio firmă de pază și nici nu sunt acționar la vreuna. Faptul că am contracte de imagine cu diverse companii nu mă transformă în patronul vreuneia dintre ele", a declarat Ionuț Iftimoaie, într-un comunicat remis Antena3.ro

Sportivul a explicat și de la ce au pornit articolele tendențioase care nu fac altceva decât să îi afecteze imaginea și totodată să ducă în derizoriu cel mai important meci al carierei, cel de retragere, programat pe 6 august, la Comănești, împotriva campionului mondial Jorge Loren.

"Așa cum am mai spus, nu am niciun fel de datorii către vreo bancă. Mai mult, eu sunt păgubitul în acest caz. În urmă cu mai mulți ani am vrut să ajut un prieten și am girat cu un teren, proprietate personală, împrumutul pe care acesta l-a luat. E posibil ca acesta să nu fi achitat împrumutul, iar acea proprietate să fie executată silit. Ultima notificare primită despre situația terenului a fost în decembrie 2014. Dar iată cum o faptă bună, faptul că am ajutat un prieten, se întoarce împotriva mea."

"Prin această știre falsă se dorește compromiterea importanței meciului meu de retragere din luna august, un meci pe care l-am gândit de câțiva ani. Nu mă lupt pentru a-mi achita datoriile, ci pentru a-mi încheia frumos cei aproape 20 de ani de carieră, astfel se justifică și alegerea adversarului, nimeni altul decât campionul mondial Jorge Loren. Singurele datorii pe care le am sunt cele morale față de cei care m-au ajutat de-a lungul celor 38 de ani și față de familie, care m-a sprijinit necondiționat de-a lungul întregii cariere. Vă mulțumesc!", a mai precizat Ionuț Iftimoaie.

×
Subiecte în articol: faliment
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close