Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Jucători de rugby, suspendați pe viață după ce au agresat un nevoiaș

Jucători de rugby, suspendați pe viață după ce au agresat un nevoiaș

Jucători de rugby, suspendați pe viață după ce au agresat un nevoiaș
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Sep 2016   •   11:54

Trei jucători ai clubului argentinian de rugby San Cirano au fost suspendaţi pe viaţă din cauza agresării unui nevoiaş, au anunţat conducătorii clubului din provincia Buenos Aires, citaţi de EFE.

''Am aflat despre acest episod aberant care era deja cunoscut pe reţelele sociale. Se poate vedea un singur jucător, dar e vorba de trei de la clubul San Cirano. Unul dintre ei l-a împins din spate pe nevoiaş, un altul filma şi un altul conducea maşina. I-am chemat la club şi i-am suspendat din orice activitate socială şi sportivă. Ceea ce au făcut este anormal'', a declarat directorul clubului Diego Conte.

Pe filmuleţul care circulă pe reţelele sociale, se vede un tânăr care trânteşte din spate un om sărman la pământ, după care pleacă râzând cu o maşină. Cei trei jucători au în jur de 19 ani.

Conte a adăugat că cei trei i-au mărturisit că erau băuţi, nu şi-au dat seama ce fac şi sunt ruşinaţi de acel incident. Cei trei şi familiile lor vor lucra ca voluntari în organizaţii sociale pentru a ''repara barbaritatea făcută'', a spus directorul lui San Cirano.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: rugby
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close