Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lovitură de teatru în lumea boxului. Tyson Fury a fost depistat dopat și riscă să piardă toate centurile

Lovitură de teatru în lumea boxului. Tyson Fury a fost depistat dopat și riscă să piardă toate centurile

Lovitură de teatru în lumea boxului. Tyson Fury a fost depistat dopat și riscă să piardă toate centurile
30 Sep 2016   •   18:41

Tyson Fury, 28 de ani, a fost depistat pozitiv cu cocaină, anunță ESPN, iar campionul mondial WBA, WBO și IBO la categoria grea riscă să își piardă toate centurile, transmite GSP.

Britanicul a amânat săptămâna trecută pentru a doua oară revanșa cu Vladimir Kliciko, programată pentru 29 octombrie, din cauza unor probleme medicale. Așa se întâmplase și în iunie, când, cu trei săptămâni înaintea meciului, a anunțat că e accidentat la gleznă.

Sursele ESPN susțin că motivul real pentru care Fury a renunțat la meci este pentru că a fost depistat pozitiv în urma unui control anti-doping inopinat efectuat de WADA pe 22 septembrie. Britanicul nu a fost depistat cu substanțe pentru îmbunătățirea performanțelor, însă analizele probei de urină nu au fost încă finalizate.

Mai multe surse autorizate au confirmat pentru ESPN că Fury a fost depistat pozitiv cu cocaină și va pierde toate centurile.

×
Subiecte în articol: dopaj cocaina campion mondial box
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close