Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute a trecut cântarul oficial înaintea meciului cu Andrea Di Luisa

Lucian Bute a trecut cântarul oficial înaintea meciului cu Andrea Di Luisa

Lucian Bute a trecut cântarul oficial înaintea meciului cu Andrea Di Luisa
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Aug 2015   •   23:14

Pugilistul Lucian Bute a trecut, vineri, cântarul oficial înaintea meciului cu italianul Andrea Di Luisa, care va avea loc în Centre Bell, la Montreal, duminică, de la ora 05.00.
   
"Gata cântarul.... On a un combat. We have a FIGHT ...", a notat Lucian Bute pe pagina sa de Facebook.
   
Potrivit tvasports.ca, Lucian Bute a cântărit 77,1 kilograme, iar Andrea Di Luisa a cântărit 76,9 kilograme. Cei doi s-au încadrat astfel în limita de 77,5 kilograme.
   
Meciul dintre Lucian Bute ;i italianul Andrea Di Luisa va fi transmis în direct de TVR 1. După un an şi şapte luni de absenţă din ringul de box, fostul campion mondial Lucian Bute va urca din nou în ring. În cazul în care va câştiga partida, Bute va avea şansa ca în următorul meci să lupte din nou pentru titlul mondial.
   
Lucian Bute, în vârstă de 35 de ani, are în palmares 31 de victorii şi două înfrângeri. Pugilistul român a avut cel mai recent meci oficial în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze, pe 6 decembrie 2014, cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce românul s-a accidentat la spate.
   
Di Luisa, în vârstă de 33 de ani, are în palmares 17 victorii şi două înfrângeri, dintre succese 13 fiind înainte de limită. Andrea Di Luisa a avut cel mai recent meci de box în decembrie 2014, când a câştigat titlul EBU-EU la categoria supermijlocie, învingându-l pe Roberto Cocco.
  

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close